Hej från Skåne och Ystad! Vi sitter här ute, typ mitt ute i ingenstans, och har en skånelänga nästan för oss själva. Det är vi och ett tyskt äldre par här ute haha
Gårdagen flöt på bra tycker jag med lunch på Joe and the juice och flyg till Malmö på ca 1 timme. Alldeles lagom! Det känns alltid lite konstigt att sätta sig på ett flyg, med en stor resväska, och inte ta sig till något härligt medelhavsland. När man är på Arlanda så finns ju alla möjligheter till världens alla hörn!
Vi är en bra bit bort från allt sånt som vi är vana med när vi är här i Ystad. Så känslan av att sitta här ute i ett lite för stort hus känns... tomt? Det är fint som tusan och det känns bortskämt att säga det här: men vi saknar stugbyn som vi egentligen ska bo i. Har vi tur så fixar elektrikerna det som var trasigt på stugan vi egentligen har bokat så skulle vi få tillgång till den istället imorgon eller tisdag! Tror att vi båda två skulle välja en mindre stuga framför den här, bara vi får vara på stranden vi är vana vid, strandpromenaden som finns där borta, minigolfbanan och lite annat sånt som vi är vana vid. Plus att vi har spinglar ööööverallt i detta hus! 
Men vi startade dagen med en promenad på blåsiga sanddyner och prat om livet. Dom har varnat för regn och åska idag och imorgon, men as we speak så sitter vi ute på vår uteplats och har solsken på näsan. Livet är alltså helt OK just nu! Jag har verkligen saknat att ha havet runt knuten och njuter av att höra havet blåsa bara 50 m där vi bor för tillfället. Jag är bara glad över att få sitta utomhus om jag ska vara ärlig, det är verkligen det ända jag saknar med att vara lägenhets-brud utan balkong. Tillgången till friskluft! 
 
Hoppas att ni mår bra där ute och att ångesten inför skola/jobb inte är allt för brutal!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress