Camilla Norman

Middag med brudar
 
 
 
 
 
 
Well well well! Middag med 6 andra brudar är ju inte så tokigt på en fredagkväll. Kycklingspett, sötpommes och sangria, i solen, men 6 väldigt skrattiga tjejer! Tanken var egentligen grillbuffé men jag vette tusan om dom har det längre eller om sommaren bara är över? Hur som helst fick jag panik för jag var hungrig NU men maten trillade in 1,5 timme senare. Är det något jag inte klarar av så är det att rubba mina sov-och-mat-rutiner. Jag måste få minst 8 timmars sömn, äta lunch mellan 1-2 och middag runt 18-19. Då mår jag som allra bäst och får i mig tillräckligt mycket mat. När jag blir överhungrig så mår jag riktigt illa ( blir inte arg eller något som många andra kan bli) och när jag mår illa så får jag inte i mig någon mat = dålig cirkel som är svår att komma ur! 
Så gissa vem som har varit brutalt hungrig hela natten? haha
Men det var en underbar kväll med mycket skratt och sommar-känslan var härlig! Hela dagen var precis vad jag behövde faktiskt. Jag låg nog raklång hela dagen i solen och rörde mig inte många cm. Tack vädret för en sån solig dag! 
 
Nu: Lördag, taskigt väder och lite shopping tänkte jag mig! Är i stort behov av lite nya underkläder ( ni vet när resåren börjar släppa och varenda rörelse betyder att dom korvar till sig och ramlar ner över rumpan?..), tvätta lite om det finns någon tid och kanske ta en promenad ute. Jag blev väldigt hostig efter att ha suttit ute i kylan igår kväll och jag hoppas att förkylningen snart lägger sig, men jag behöver ut och få lite rörelse på den här kroppen!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress