17 augusti 2017

Kräftskiva

allmänt

 
 
 
Hello, it's me
I was wondering if after all these years you'd like to meet.
Nej men bättre sent än aldrig eller vad säger ni! Vad har hänt sen sist? Kräftis hos mina föräldrar igår med härliga släktingar från Västerås ( fick en uuuunderbar låda med Ritualsprodukter som en sen födelsedagspresent, lyckan är fullständig!), sov förvånansvärt dåligt och hade svårt att somna natten till idag ( snälla, säg att jag har kommit ur prylen med att sova i 11 timmar, tack!), solade och lyssnade på veckans poddis av JosefinochVanja, hängt lite på sjukhuset med diverse prover som skulle tas och så var jag nyfiken på provsvaren från sist ( vill bara göra mineral/vitamin-prover, sen tänker jag inte sätta min fot på ett sjukhus igen) och sen har jag bara hängt ute hos mina föräldrar. Alltså ni anar inte hur mycket jag har behövt dom här 2 veckorna med lugn och ro. Hade jag haft ett eget litet hus någonstans hade ingen sett röken av mig! Jag har varit i ett sånt stort behov av vila, lugn, friskluft och ligga raklång i solstolen. Dom senaste månaderna har tagit hårdare än vanligt på min hjärna och även om det känns som att jag har sovit bort 9 dagar så har det varit Så.Himla.Värt.Det. Kanske att jag kommer se tillbaka i höst och undra hur tusan jag tänkte när jag gjorde vissa val, men just nu är jag fullständigt nöjd med allt vad jag har bestämt mig för att göra, eller inte göra. 
 
Nu: Lite meditationsövningar innan läggdags. Så gott som varje kväll ( på semestern ) innan jag har lagt mig så har jag lyssnat på en ljud-fil som jag har nedladdat på mobilen. 20 min med avslappning där jag får varva ner, stänga av hjärnan, andas rätt och slappna av i mina muskler. Det är ett sånt skönt sätt att avsluta en dag på och sen hamna i en lugn sömn. Helt klart att rekomendera er som har en hjärna som snurrar runt med jordens alla tankar! 
Jag har haft den HÄR filen i snart 5 år från och till och gillar den verkligen. Jag klarar inte av dom här stela snubbarna som säger åt mig att andas åt ena hållet eller flummet som kan bli när dom säger att "andas genom naveln" eller liknande. Nej, den här är mysig och så gillar jag finlandssvenska haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress