Camilla Norman

Hur kom vi in i augusti redan?
 
Hur skumt känns det inte att vi sitter inne på 2:a augusti just nu? Tiden går för fort, jag blir galen här borta! Det känns skumt att i ena fallet så vill jag inget annat än att det ska bli söndagkväll så att jag kan få min efterängtade semester, men samtidigt så får jag känslan av att alla har gått in i höst-mood nu? Jag tänker i allafall ha sommar och semester nu i 3 veckor om det så ska vara 10 grader varmt och regn! 
Jag ska i alla fall starta min lediga dag med att tag mig ut på lite intervaller medans det är uppehåll. Det låter som att det ska regna hela dagen idag, så om jag kan få 1 timmes friskluft är jag nöjd och belåten! Jag har inga planer för dagen faktiskt men ska väl försöka fixa lite matlådor och sånt där roligt så att mina 3 jobbdagar i helgen kan flyta på bra. Jag har lyxen att om det blir en trist matlåda och jag inte är sugen på den så kan jag gå ner och köpa på 2 min bara, men jag gillar att ha med min egen mat så att det inte blir blassé med goda sallader och annat gott. 
Jag hade förresten på mig läppennan som jag pratade om i förra Glossyboxen! Visst är den härlig? Jag älskar färgen och att den är lätt att få på. Den smular inte och är lagom matt och lagom mycket pigmenterad! 
 
 Ha en fin dag kära ni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress