Haha träningsvärken i kroppen är ett skämt idag! Jag har visst råkat ha ett sommaruppehåll på gymmet ( något enstaka pass, men kanske en handfull på hela sommaren) så jag ville klämma och känna igenom kroppen lite igår. Jag hade inget mål med träningen mer än att jag skulle göra 50 repitioner på varje övning, fördelade hur tusan jag ville. Vissa ryggövningar är 50 reps inte så farligt, men bicepscurl, benböj och en ny övning som jag kallar för "jägarvila möter rodd" som jag gör i smithmaskinen är helt klart 50 st väldigt jobbigt. Den sista övningen är min nya favorit. Den tar i HELA kroppen. Benen skakar som asplöv, ryggen måste aktiveras, bålen likaså och armarna tonas. Perfekt! Ska försöka mig på att fota den så att det kan bli lättare att visa vad jag menar, bara det inte är folk i vägen.
 
Men nu till grejen: Sista dagen idag för godis/chips. Jag, syrran och en vän går in i godis/chips-uppehåll från och med imorgon ( 1:a september) till någonstans runt jul. Tanken var först att köra fram till någon slags semester i höst, men vi har lagt det på is ( vill inte tvinga fram en resa ) så vi kör fram till någonstans i december. Jag tror jag tänker köra på 1 vecka in i december faktiskt. Det är så mycket med jul och advent som är så mysigt och framför allt gott och jag vill inte gå miste om det! 
Men trots att det känns svårt och framför allt långt tills dess så är jag mer än redo. Sommaren har väl inte varit mer kaos på kost-delen än vanligt, men jag gillar ändå att se hur kroppen känns efteråt. Det är inte så mycket för just antal cm på kroppen som kanske kan försvinna, utan mest humöret och att bli piggare. 
Det kommer vara svårt nu i början och jag kommer ha svårt att inte sukta på jobbet framför allt. Men det är som folk säger: Man slutar att tänka på det efter lite drygt 1 månad! Det är dom nya vanorna som behövs och istället för att unna mig chips så får jag istället lyxa till det med min nästa "last": Bär. 
 
Vill ni hänga på så gör det! Kanske att ni har ett annat problemområde i kosten som ni vill ta istället? 
Maggiesskafferi

Bra jobbat och lycka till med godisuppehållet!

Svar: Tack snälla! Det kan behövas haha :P
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress