God morgon god morgon! Jag måste bara börja med: Hur häftigt var inte Peder Fredrikssons EM-runda igår i Göteborg?? Jag satt som på nålar och tjoade när han gick i mål med Allan och ett svenskt EM-guld låg i Sveriges händer. Några glädjetårar blev det allt! 
Annars hade jag en lugn och skön dag igår. Handling inför matlagning deluxe, plockade och donade lite hemma, gick ut och gick på eftermiddagen och sen var det bara att börja förbereda för jobbvecka igen.
Något otaggad men jag är relativt säker på att det är lite rutiner som kan behövas igen. Det spelar ingen roll om jag hade haft 1 veckas till semester, jag hade inte blivit mer utvilad för det. Nu har jag lite sparat som sagt och det är ju alltid härligt att kunna lyxa med att ta ut strödagar under hösten/vintern! 
 
Jag börjar min uppstartningsmåndag med att kila iväg en kortis till sjukhuset och ta lite prover för mineral/vitaminbrister. Man kollar ju upp fordon varje år för service, men kroppen tar man aldrig tag i. Så jag ska se hur det egentligen står till hos mig! En kropps-service för att se om det finns några brister i kroppen och om inte annat så kan jag andas ut. Blodtrycket som var högt i vintras är nu helt stabilt igen och det känns som att jag också har fått EM-guld! Jag har ju nämnt annars lite fint att jag är trött och så, det har varit ett fint ord för "helt slut" och att jag har gråtit flera gånger i veckan ( säkert som ett stress-tecken mer än jag faktiskt ÄR ledsen)och inte haft matlust alls. 1 vecka borta var som balsam för min själ och matlust, skratt i magen och ett enormt lugn kom tillbaka igen. Det är många faktorer som har varit påfrestande och till slut så orkar inte kroppen längre. Men hösten för mig blir att ta tag i mitt välmående! Göra mer yoga/ meditation, kanske gå kontinuerligt och prata med någon ( trots att jag har ytterst svårt att faktiskt prata om mig själv och vad jag tänker!), skapa bra sovrutiner, gå på mina promenader... Ja, allmänt lyssna mer på min kropps signaler och inte bara trycka undan alla känslor! Tiden får återse vad jag behöver. Innan Ystad så kände jag att jag ville lägga mig i ett ide och sova fram till jul. Nu, efter 1 BRA vecka så känner jag lite mera hopp om saker och ting. 
 
Men nu: Kaffe, frukost och se om jag kommer i min jobbkläder. Sen sjukhuset och jobb för hela slanten! 
Lillemmish- mode - inspo

vackra foton

kramiz
ha en bra dag

Svar: Tack detsamma! Hoppas du mår bra! Kram
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress