Jag vet att jag säger det igen: Men vilken dag! 7 timmar på stranden och sen var det två väldigt mosiga och lugna tjejer som började ta oss hemåt mot stugan. Vi bor typ 100 m från stranden så det är alldels lagom när Sverige bjuder på solsken på förmiddagen! 
Vi planterade i alla fall oss på stranden redan vid 10-snåret och hade egentligen bara tänkt ligga där ett tag då molnen började hopa sig, men 1 timme blev till 2,5 och sen blev det korv med pommes som picnik på filten vi har med oss. Sen tog jag en tupplur mitt i solen följt av... håll i er... Ett dopp i havet! Det var superkallt, men det var verkligen värt det ! Det hör till tycker jag att bada i havet på en semester. Eftersom det inte blev någon utomlandskänsla den här sommaren för mig så fick jag helt enkelt klämma mig ner i havet trots kallt som isbitar!
 
Min tråkiga känsla i kroppen är som bortblåst här. Det där semester-lugnet som man vill åt tog det 2 veckor för mig att få, och nu när jag har äntligen har det så vill jag aldrig mer komma igång igen. 
Men vi har det så lugnt och skönt här i Ystad! Vi var nyss ute på 1 timmes promenad längs med skogen, campingen vi i princip har tillbringat alla våra barn/tonårs-somrar på och sen avslutade vi med strandpromenaden. Så himla härlig känsla att få vara här "hemma" igen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress