Camilla Norman

Douchbags på sociala medier
 
 
 
God morgon! Träningsvärken är ett faktum idag. Intervallträningen igår har satt sina spår! Jag har en app som jag har pratat om förut här som heter Tabata Timer där man kan ställa in antal intervaller, hur länge man ska springa och hur länge vilan är. Den är toppen tycker jag för en sån som jag som egentligen inte gillar att springa utomhus! Allt som allt blev det 15 intervaller där jag sprang i 1min 20 sek och promenerade i 2 min. Jag kom runt strax under 6 km och det kändes relativt lätt den här gången! Jag har en känsla av att pollen håller på att ge sig, eller hur? Det känns lite lättare att andas nu. Eller så hade jag bara en bra löpar-dag!
Sen gjorde jag inte så mycket faktiskt. Lämnade in min cykel på lagning, fixade lite hemma och sen på kvällen så samlade jag och syrran på oss lite saker som behövdes slängas på returstationen. Hon behövde en löprunda och eftersom jag redan hade sprungit under dagen så tog jag cykeln tillsammans med henne! Självklart var dagens enda regn och åska under den timmen också haha Men jag gillar att slänga saker faktiskt. Det är en skön känsla att rensa upp och slänga efteråt! Nu har jag bara min matta som ska slängas och sen är jag nöjd.
 
Förresten. En random kille följde mig på Instagram. I allldeles för många månader så skrev han titt som tätt på mina bilder eller som ett meddelande. Han berättade hur vacker jag var, var allmänt snäll men samtidigt dryg. Ska tillägga att jag aldrig har svarat på något han har skrivit och därför fick jag här om morgonen en öppen kommentar på en av mina bilder: FAT. Kort och gott. Nu biter det inte på mig när random utländska snubbar säger något sånt där till mig, med det skulle kunna vara någon som tar åt sig. Men det som fascinerar mig är att jag var precis lika "fat" dagen innan när han skrev hur vacker jag var. Vad ändrade sig mellan dom två dagarna mer än att han fick nog av att jag vägrade svara? Jag vet hur jag ser ut och vad jag kan förbättra, men ingen människa som inte känner mig eller min situation ska någonsin få trycka ner mitt självförtroende och självkänsla genom att slänga ut en sån där kommentar. Behöver jag ens säga att block-fingret var väääldigt snabb på att ta bort honom? Vad exakt vill en sån människa att man ska ge för motreaktion? Ett tack? Nej tack, jag blockar. Sociala medier är mysigt på många sätt, men när folk tar sig rätten att kommentera en annans kropp så får jag nog. Säg något snällt eller ingenting alls. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress