Camilla Norman

Valborg

God morgon! Kan vi förstå att vi ÄNTLIGEN kommer in i maj månad? Det råkar inte bara vara min 27-årsdag (jag känner mig lugn i 27, 26 var snäppet jobbigare haha), mina kära pappa fyller också, det börjar bli sommar igen, jag funderar på att boka in mig på en mys-behandling genom Upplevelser.com som jag fick för 2 år sen av min familj, jag ska knåpa ihop ett sammarbete här på bloggen ( mer om det in i juni, jag känner att träningen börjar kännas kul igen och det blir under den här månaden som jag och min syster bara måste lösa våra semester-planer för slutet av augusti!
För apropå semester. Vi hade noll idéer för semester överhuvudtaget och vi har letat högt och lågt efter någoting roligt att göra. Tro på fan att vi nu sitter på 2 olika semestrar som vi båda två vill göra Så.Jäkla.Mycket!
Jag tänkte att jag skulle vakna upp med en viss hint åt något håll, men alltså nej, det är svårt som tusan för jag vill göra båda.
Men jag känner mig extremt peppad på maj just nu! Jag ska förmodligen inte göra någonting nu på Valborg ( brukar ni göra något under den här helgen?) men jag är redo för en promenad ute i den vackra vädret och bara njuta av ledig dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress