Camilla Norman

Succéblusen från GinaTricot

Okej innan vi börjar diskutera toppen.... Hur sjukt är det inte att jag tog två fotografier och utan att ens ha tänkt en endaste tanke så matchar dom EXAKT med varandra i mönstret? Två fristående kort som jag bara råkade ta just i den här ordningen, hade jag lagt dom tvärtom hade jag nog inte ens reflekterat över det haha
Men nu till toppen: Den är SÅ långt ifrån min stil och comfort-zone som det bara går att komma och jag känner mig alldeles för "gullig" i den för min egen smak. Volanger, blommor och rosa. Kan det bli mer tjejigt? Jag är alltid klädd i svart/vitt/grått, skinnjacka och sneakers, typ. Men när jag testade den här på GinaTricot så var jag kluven till den trots att den är dödligt skön. Som min kära syster sa : Är den verkligen din stil? Jag: Nej, men den kan bli! Make it work så att säga.
 
Jag fick till en fantastisk 8 km pw-runda med poddar i öronen och solen i ansiktet. Det blåste inte så mycket och det har vi verkligen inte varit bortskämda med direkt. Trots en höftkula ( blev jag precis 80 år gammal?) som krånglade lite från gårdagens löppass så hankade jag mig fram ändå. Men jag har haft några timmar här att slöa, fixa lite med mejl, beställa hem lite kläder och ska ikväll faktiskt på Salas Tjejkväll som anordnas 2 gånger om året! En mysig kväll där priserna sänks ner, humöret höjs upp och man får träffa alla brudar som bor här! Ska nog köra på den här blusen, eller som poddarna Josefin och Vanja skulle säga: Succéblusen, jag lånar begreppen rakt av, den är ju ett fantastiskt ord!
Jag har kanske också  en rolig grej här på bloggen/Instagram åt er och jag är SÅ taggad! Men mer om det senare.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress