Camilla Norman

Put your mind on happy mode

Tänk vad några timmars ledighet kan göra med själen. Att sluta 3 är helt klart något jag gillar! Man hinner ju med oändligt mycket saker ( ja, om man då inte måste gå upp vid 5 på morgonen..).
Jag satt och kurade ner mig i soffan med lite Youtube tills jag fick slå mig lite lätt på kinden och tvinga upp mig. En podd i lurarna, ugnen på högsta värme, korsdrag i lägenheten och sen var det bara att köra igång och städa! Jag har alltid tyckt att det är överskattat med att tvätta golven ( lättja ) men idag hände det. Helt galet. Moroten blev väl att 1) det blev skinande rent och doftar himla gott och 2) jag hade sötpotatis-pommes i ugnen som jag skulle få till middag om jag varit duktig ( jag är bäst på att muta mig själv när motivationen brister). Så nu har jag lite matlådor som känns goda, jag är ny-duschad, skrubbad och återfuktad till max och jag tänker avsluta den här söndagen med lite inspirations-letande efter resor till sommaren och sen avsluta med ett skönt yoga-pass. Min rygg har känts lite trasslig nu ett tag och jag har legat på foamrollern så pass mycket att jag ser ut att ha blivit påkörd av en traktor. Nu börjar märkena försvinna, men det tog sin lilla tid! Men jag känner att jag måste röra på kroppen lite och varva ner med lite andningsövningar och sträcka ut mina trötta muskler!
Jag är tacksam över den här helgen, trots jobb. Jag fick en underbar middag med 2 vänner, en Västerås-tur med min bästa syster, en kväll med familjen och jag kan äntligen andas ut här hemma nu när det inte känns som att jag går i min egen skit ( nåja, inte riktigt såå farligt).
 
Men nu tar vi tag i ännu en ny vecka!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress