Camilla Norman

När Sverige visar sig från sin bästa sida

Min 8 km runda ser ut på det här viset, förstår ni nu varför jag älskar att ta den? Jag får se några av Salas absolut vackraste platser så som Sala Silvergruva, badet Måns-Ols, Parken och så får jag lite skog mellanåt också. När jag började närma mig hemåt så kom det några regnstänk, men annars klockrent väder! Jag försöker verkligen att suga i mig alla små fina saker som händer i ens vardag och hela dagen igår var en sån dag. Perfekt på så många olika plan.
Jag, min kära syster och vår vän Anna strosade runt på Tjejkvällen igår och jag hade redan kollat ut ett par
NIKE-skor som jag har lurat på lite. Jag är kluven till om jag ska ha dom som nya promenadskor eller om dom får hänga med mig på jobbet, men sköna är dom och jag tänker inviga dom idag på gymmet! Jag har haft NIKE Free Run i några år nu och dom fungerar bra på mina fötter så när dom kom ut med en ny version av den fast med en lite stabilare sula så var jag tvungen att slå till. Med rabatt, kvällen till ära, så hamnade dom under 900 kr, ett rent kap för ett par bra träningsskor!
Så jag ska snöra på mig dom nu, peppa med lite bra musik på Spotify ( har ni någon härlig låt, hojta gärna till här i kommentarerna!) och njuta av min lediga dag. Jag är så himla tacksam över dom här dagarnas ledighet så ni anar inte. Min hjärna börjar fungera igen och jag känner att energinivån är back on track igen!
 
Ha en jättefin fredag kära ni!
NORRSKEN EMMA

du är duktig fotograf =)

ha en toppen fredag
kramizz

Svar: Nej men åh,vad glad jag blir av att höra det! 😍 Hoppas du också får en härlig fredag! Puss
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress