13 april 2017

Mot Västerås!

allm�nt


God morgon mina vänner!
Idag är dagen D för mig- Omtagning ( kan man säga så?) av cellprov. Ingenting som är särskilt upplyftande och roligt, men oj så viktigt det är! Jag skulle aldrig i mitt liv skjuta upp det om jag inte var tvungen och det går så fort att man knappt hinner märka av det. Efter brevet där det stod att jag hade lätta cellförändringar så fick jag först panik ( inte så konstigt då det fanns NOLL info på pappret man fick) men sen när jag började googla på 1177 så insåg jag ganska fort att det är väldigt vanligt och något som inte ens behöver bli något i slutändan. Men är det så, då får jag ta det då. Men det är väldigt viktigt att ni tar dom här testerna, även fast det kan kännas jobbigt att ligga där i britsen så är det viktigt att få kroppen genomsökt. På samma sätt som man går till tandläkaren och kollar sig måste man, som både kille och tjej, kolla så att allt står rätt till inne i kroppen också.
 
Men jag har en lunch-dejt med min kära mor som redan är i Västerås och för att muta sig till att det blir en lite roligare dag så ska vi käka lunch på Kajens Café. Det finns ingen sallad i Sverige som är så god som den jag plockar ihop på Kajens! Dyr som kaviar, men brutalt god. Jag önskar att det vore lite finare väder ute så vi kunde sitta och kolla ut över Mälaren, men man kan inte få allt här i världen.
Önska mig lycka till, och som sagt, bara gör det där cellprovet. Det är ingenting roligt, men otroligt viktigt för sin egen hälsas skull!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress