Camilla Norman

Monday morning

God morgon från en något trött tjej. Jag brukar faktiskt inte vara en sån som snoozar utan jag går upp relativt fort när klockan ringer. Men idag var det a struggle måste jag erkänna, jag vill bara slänga mobilen i soffan, somna om och låtsas ignorera att jag förmodligen skulle bli sen till jobbet haha Jag märkte knappt ens att jag satt och sminkade mig så jag är glad att smink-rutinen sitter i fingrarna för det där kunde ha blivit kul att se annars!
Planen idag är att bara gå igenom dagen. Sätta skygglappar på och bara köra på. Plus att jag tänkte mig en promenad efter jobbet så jag ska sätta på mig sköna träningskläder direkt nu på morgonen så att jag inte kan smita. Jag har verkligen varit usel på att röra på mig nu ett tag och en promenad är bättre än inget just nu!
Varför jag fick ändan ur sängen var för att jag hade laddat upp för den här frukosten nu till morgonen. Så himla gott med både jordgubbar och avokado! Citronpeppar kanske inte är det bästa för kroppen, men satans vad gott det är haha
Hur har ni haft det i helgen förresten? Har ni haft det lugnt och skönt?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress