Camilla Norman

Livets sallad- Kajens Café
 
Tänk vad trött man kan bli av att åka in till storstan ( hehe ), jag somnade som en liten bebis när jag råkade lägga mig i sängen och så slumrade jag till i 30 min. Gött! Antingen har jag varit med nervös än vad jag har velat erkänna ens för mig själv, eller så var det godis-chocken som knockade mig eller så var det den här MAGISKA skålen med sallad som slog i mig paltkoman. Eller alla 3. Jag menar, kolla in vad gott det här ser ut! Min lilla skål med nudlar känns fjuttigt till middag. Sallad, gurka, tomat, bulgur, oliver, en hackad-oliv-röra, prosciutto ( jag och en annan läsare kom fram till att prosciutto är livet haha), soltorkade tomater, kycklingfilé och solroskärnor. En liten vinegrätt + en tapenad ( som egentligen är till för brödet men blir gaaaaalet god ihop med salladen) och sen var det bara att knäppa upp brallorna. Det är så otroligt fina råvaror på Kajens Café i Västerås och jag passar alltid på att "råka" ta omvägar dit när jag är i stan! Detta är verkligen Livets Sallad.
Cellprovet gick som väntat bra ( får svar inom 1 månad) och tänk att 15 min är något som man kan gå och få magknip bara av att tänka tanken. Men det har varit en himla skön dag tycker jag! Uppladdad till max för 3 dagar på jobbet och en sjuhelvetes massa godis! Jag är redo för sockerchock den här helgen and that´s just the way i want it to be!
Glad påsk förresten! Jag vet inte om jag glömde säga det i morse? Min morgon-hjärna är inte så laddad alla dagar, det kan ta ett tag innan jag inser vilken dag det är. Förutom julafton, jag är alltid redo för julafton.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress