Camilla Norman

Långfredag

Långfredag på er! Om drygt 1 timme sätter jag igång och jobbar järnet i några dagar. Det var bra skönt med 2 dagars ledighet men måste det gå så himla fort? Det känns som att jag har suttit i soffan i 2 dagar i sträck, även fast jag vet att fallet inte är så riktigt. Jag måste förresten få tipsa er om veckans poddis av JosefinochVanja. 2 brudar som jag ser upp till och skrattar mycket med och åt. Veckans poddis var extremt härlig och jag skrattade rakt ut mååånga gånger under min promenad när jag lyssnade på den häri onsdags! Perfekt promenad-sällskap om ni frågar mig.
Jag har nu på morgonen haft lite pyssel med det administrativa inom min blogg ( domännamn och medlemskap etc), ätit min goda frulle och ska alldeles strax ta och göra i ordning mig inför dagen. Jag gissar på fullt ös idag på jobbet och jag vill få till lite friskluft innan jag börjar så att hjärnan får komma igång sig lite. Kaffe i all ära, men friskluft är typ det enda som får mig att bli lite piggelin!
 
Jag hoppas att ni får tid till att njuta av påsken där ute! Trots att jag jobbar i 3 dagar nu så har jag lyxen att få träffa både släkt och vänner under timmarna när jag råkar vara ledig. Så nu kör vi igång den här påsken!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress