Camilla Norman

#Happichallenge Jullåten i huvudet som inte vill försvinna

Vi kan väl alla komma överrens om att jag inte skulle kunna bära upp ett par restylane-läppar? Visst är svinsnygga i det, jag skulle bara se dum ut haha
God morgon förresten! Jag sitter och laddar för jobb igen tänkte att istället för att ordbajsa här och skriva en massa onödigt blaha så tänkte jag skriva upp lite saker om mig själv/vad jag funderar på nu för tiden. Man måste ju älska listor ändå..
1) Så fort man pratar om Iran och Irak på tv så brister jag ut i sången "I ra, i ra, i ral lal le ra ra,
hejsan, låt oss lustiga vara. En gång jul om året bara" bara det att jag byter ut så att det blir Iran, Irak i ral lal le ra ra. Det går inte att få ur den ur min hjärna och jag blir glad istället för att bli ledsen över vad som nu har hänt i deras fina länder. Så det är ingen förminskning jag håller på med.
2) Jag saknar att ha någon äldre runt om mig att prata med. Jag har inga far/mor-föräldrar i livet och jag saknar att kunna dela med mig av mina tankar om livet men framför allt att få höra hur DOM hade det förut. Mina äldre kunder är så hispiga att jag knappt får ett Hej ibland så det blir inte så mycket givande och tagande där haha
3) Jag är nästan överdrivet pepp på våren/sommaren/hösten.. Ja till och med vintern när den väl smäller till igen! Jag vet inte om det är att livet börjar stabilisera sig igen eller om det var fel slags p-piller för mig, men jag känner att jag har lyckats kryp upp ur ett hål och nu står och kollar upp på allt det fina som finns omkring mig.
4) Jag har 2 upplevelse-presenter som jag behöver utnyttja här i månaderna: En helikopterfärd och en spa-timme. Eller ja, jag får se vad det blir för SPA men något mys blir det. Det blir guld värt.
5) Yasuragi i höst/vinter. Jag gav min syster i 30-årspresent att vi ska ta oss till Hasseludden Yasuragi och bara mysa och ha det skönt. Det, mina vänner, ser jag fram emot.
6) Jag har landat mentalt i att jag inte tränar 4-5 gånger/ vecka längre. På gym alltså. Jag börjar sakta men säkert att få tillbaka suget känner jag, men hela kroppen har stretat emot under några månader och då är det bara att lyssna och göra någonting annat. Men det ska bli skönt/kul att komma igång lite smått igen.
7) Bara jag som tycker att Greys Anatomy har blivit riktigt skruvat? Bra fortfarande, men jäklar vad dom håller på och laddar upp för någonting! Följer ni Greys?
 
Nej nu måste jag sticka iväg. Ha en fin lördag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress