Camilla Norman

God morgon!

Nu kom jag på effekten till att träna: Träningsvärk. Jag vaknade x antal gånger i natt av att det gjorde ont i hela rumpan/baksida lår och jag var riktigt törstig 2 gånger och att gå till köket kändes som ett rejält projekt. Härligt!
Jag har en hatkärlek till träningsvärk och det peppar mig på något vis att fortsätta träna då jag gillar känslan av helt utmattade muskler. Tänkt vad ett 40 min program kan göra med benen.
Men här ser ni helgens härligheter! Små härliga kyckling-bon med nutella och nötbotten. Min svingoda glass/cheesecake med maräng. Dom där gula flarnen är en kurdisk grej som jag fick av min kund. Plus en massa massa mer. Jag är helt klart mätt på socker och härligheter! Synd bara att mitt kök är belamrat med godis och kakor... Jag måste hitta ett sett att gömma undan det eller alternativt ge det till syrran haha Jag är helt klart redor för rutiner igen, träna, sova liiite mer och komma ifatt lite med livet.
Hur har ni haft det under påsken? Själv var jag jobbandes väldigt mycket, men jag har ändå lyckats ha en mysig påskhelg känner jag. Familj, släkt och vänner under en och samma helg. Då går det ju inte att misslyckas!
 
Men nu måste jag äta upp min frulle och sätta igång den här dagen. Jag vaknade lite för tätt inpå att klockan skulle ringa så jag har fått en skön och lugn start på dagen nu!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress