Camilla Norman

Glossybox Bring Balance
Så kom vi till den här bästa dagen i månaden: När jag känner mig som mest äcklig, svettig, har inte hunnit duscha än och så plingar det på dörren och där får den stackars DHL-killen se mig som absolut vackrast. Därför bjuder jag alltid på ett extra stort leende och säger Tusentack haha Man måste ju få överkompensera att man är svettig.
Men månadens box är med fantastiska bruden Alexandra Bring, en tjej som jag gillar skarpt och blir riktigt imponerad över hennes utveckling. Jag började följa henne på sociala medier när jag själv behövde motivation till träning. Men som med allt annat här i livet så plockade jag godbitarna från hennes kanaler också. Men nu känner jag att vi är ungefär på samma plats i livet och att hälsa inte enbart är att kunna lyfta tyngst utan att lyssna på både sitt inre och på hur kroppen svarar på träningen. Hon verkar vara en sjukt härlig tjej och jag tänkte lyfta upp henne här idag! Girlpower är inte ett ord jag vanligtvis använder mig av, men hon fullkomligt osar av det. Jag har redan testat torrschampot från Got2b och den doftar magiskt gott. Men annars var det helt nya produkter för mig och det ska bli himla kul att testa dom! Balsamet känner jag får hänga med mig på nästa resa, perfekt storlek och det verkar vara en trend på hotellen världen över att skriva ut att det finns toalettartiklar men sen så finns det ändå inte balsam. Mitt hår var kaos efter Florens då jag bara hade i schampo och sen fick det vara så= Trassligt som fan haha
 
Nu: Jag tar vara på min mys-känsla i kroppen och lyxar med sushi. Jag är hungrig som en varg efter förmiddagens EXTREMT bra intervall-pass ( passet kommer upp imorgon!) så jag tänker att sushi nog ändå är precis det som min kropp behöver just nu. Med andra ord: En massa wasabi och soya.
Elin

Åh! Kul!!

Svar: Ja verkligen! 😍
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress