Camilla Norman

Dunderfrulle

Guten morgen alla! Ännu en dag, ännu en smoothie-bowl. Jag hade en period förut när jag åt det här jämt och ständigt, men sen kom vintern och jag ville inte bli ännu kallare än vad jag redan är (my heart is black like the ocean) men nu är jag på G igen med dom! Jag har min all time favorite med spenat, banan, fryst mango, havtorn, ingefära/gurkmeja, vatten och spirulina. Med dom här grejerna hemma kan jag helt enkelt inte misslyckas! Lite topping på så att jag kan hålla mig någorlunda mätt ett tag och sen är jag ready to go. Jag gjorde en extra stor sats idag så att jag har till mellisen på min sista rast på jobbet idag och då har jag någonting att se fram emot under dagen! Den är verkligen himla god.
Jag har slängt ut påsken nu och ersatta med den här fina kryssantemum-blomman med kruka som jag fick av mina fina vän Hawal i söndags. Jag har fått en dille på att ha blommor i den här marmorbrickan så att det blir lite hårt-möter-ljuvt. Gulligt och det blir en enkelt touch i hemmet tycker jag! När resten ser ut som kaos pg.a. att jag inte hinner varken städa eller göra andra vettiga saker så får jag fake it til you make it och köra på blommor istället.
 
Ha en fin onsdag nu! Jag ska ta mig iväg och köra all in nu, trött som tusan men det här ska nog gå bra!
EVELINA

Håller med dig: under vintern vill man gärna ha något annat till frukost, men nu passar smoothiebowls igen! :) Ser gott ut!

Svar: Så himla härligt med den tiden framför oss igen! 😍
Camilla Norman

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom

Så gott

Svar: Ja men visst!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress