Camilla Norman

Cherry blossoms

God morgon god morgon!
Något o pepp men jag vet att det blir bra bara jag kommer iväg och börjar jobba. Jag fick en fantastisk ledig dag igår som jag fick ladda en massa ny energi ifrån så trots att huvudet väger lite tyngre än vanligt så är jag glad och positiv! Västerås-turen med min kära syster var exakt vad jag behövde. Inte direkt så att jag slösade iväg tusenlappar, men jag kom hem med en topp från Ginatricot som jag nog aldrig har känt mig så söt i! Alltså på riktigt, jag kände mig som en blomsterflicka som sprang runt på en sommaräng. Det kan bli ett dåligt köp då jag mer är en basic-tjej eller går mer åt rockstilen. Men den är fantastiskt skön och man kan ju i alla fall försöka bli lite tjejig haha
Kvällen spenderades hos mina föräldrar med en jättegod curry-rätt, film och godis. Vi svängde förbi Hemmakväll i Västerås och köpte på oss lite godis, men frågan är: Varför har jag missar Hemmakväll förut? Det fanns ju sju miljoner andra sorter än dom på alla mataffärer!
Men en sak som jag blev glatt överraskad av: Körsbärsblommorna var igång i Västerås! Jag sköt ut underläppen lite när jag märkte att jag skulle missa körsbärsblommen i Stockholm i år, men nu fick jag se några små träd i Västerås istället! Trots lite trist väder så var dom verkligen fina. Det är någonting med den där rosa färgen som gör mig så glad.
 
Men nu är det dags. På med skygglapparna och kör på i 3 dagar! Jag vill bara att det ska bli 19.30 på tisdag nu så att jag kan få vara ledig och vila upp mig lite. Men nu kör vi!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress