Camilla Norman

3 days off

God morgon gullvippor!
Ännu en tidig morgon som jag kvällen innan har suttit hos mina föräldrar, pratat och haft det mysigt, och så kommer min kära syster med meningen: "Du, när började du imorgon Camilla?" Alltså så börjar det bli alldeles för sent och jag är alldeles för pigg för mitt eget bästa haha
Men nu sitter jag här, relativt pigg och glad och ska jobba min jobb-helg genom bara den här lördagen! Jag jobbade faktiskt mycket förra 2-veckorsperioden ( jag lever 2 veckor i stöten med mitt schema) och då jag skulle ha haft en ledig söndag så jobbade jag för en kompis, så nu imorgon får alltså jag vara ledig! Det må kännas surt att jobba när man egentligen inte ska det, men nu känns det mer än OK.
Här har ni lite olika bilder som inte har kunnat få plats i ett eget inlägg! Mina 3 lediga dagar har varit magiskt sköna och jag på riktigt säga att det var länge sen som jag faktiskt NJÖT av ledigheten och känner mig återladdad. Mina 2 första dagar var jag i princip själv hela tiden förutom på kvällen på torsdagen, och det gjorde mig inget. Det var exakt det som jag behövde, vila upp mig från allt socialt.
Men jag är så glad för dom här dagarna. Jag har lyckats träna och känt mig nöjd med varje pass den här veckan, ätit väldigt god mat, umgåtts med familj och vänner och lyssnat på en massa bra och peppiga poddar!
 
Hoppas att ni har fått sova gott och att ni får en fantastisk lördag, vad ni än tar er för!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress