När den "tråkiga vanliga vardagagen till söndag" blir en överrasknings-fika för min kära kusin! Mysigt med släktträff, fika och få prata med alla lite så här på Valborg. Släkt/familj och vänner är ju ändå det som är livet tycker jag! Materiella saker är ju härligt och så, men känslan av att ha människor runt omkring sig som man älskar är miljoner gånger bättre. Så, grattis i förskott kusin!
Jag har precis ätit upp sötpommes med kyckling till middag och ska snart svira om och ta mig över till syrran som har en (till) gemensam vän och så ska vi ha lite Valborgsfirande och titta på en brasa och kanske få se lite fyrverkerier. Mitt huvud känns lite tungt just nu så jag får se om jag orkar så mycket mer än det, men en brasa brukar alltid pigga upp! Min bästa pappa ska spela i sin orkester också så får se om vi orkar vänta och lyssna på det. We will see helt enkelt!
 
Jag känner mig bortskämd med mina lediga dagar just nu och riktigt känner i hela min kropp och själ att jag börjar bli en ny, lite roligare människa! Det kan vara all friskluft som jag har tryckt i mig den här veckan...
Men glad Valborg på er där ute, hoppas att ni inte har haft en allt för jobbig dag haha