När den "tråkiga vanliga vardagagen till söndag" blir en överrasknings-fika för min kära kusin! Mysigt med släktträff, fika och få prata med alla lite så här på Valborg. Släkt/familj och vänner är ju ändå det som är livet tycker jag! Materiella saker är ju härligt och så, men känslan av att ha människor runt omkring sig som man älskar är miljoner gånger bättre. Så, grattis i förskott kusin!
Jag har precis ätit upp sötpommes med kyckling till middag och ska snart svira om och ta mig över till syrran som har en (till) gemensam vän och så ska vi ha lite Valborgsfirande och titta på en brasa och kanske få se lite fyrverkerier. Mitt huvud känns lite tungt just nu så jag får se om jag orkar så mycket mer än det, men en brasa brukar alltid pigga upp! Min bästa pappa ska spela i sin orkester också så får se om vi orkar vänta och lyssna på det. We will see helt enkelt!
 
Jag känner mig bortskämd med mina lediga dagar just nu och riktigt känner i hela min kropp och själ att jag börjar bli en ny, lite roligare människa! Det kan vara all friskluft som jag har tryckt i mig den här veckan...
Men glad Valborg på er där ute, hoppas att ni inte har haft en allt för jobbig dag haha

30 april 2017

Valborg

allm�nt


God morgon! Kan vi förstå att vi ÄNTLIGEN kommer in i maj månad? Det råkar inte bara vara min 27-årsdag (jag känner mig lugn i 27, 26 var snäppet jobbigare haha), mina kära pappa fyller också, det börjar bli sommar igen, jag funderar på att boka in mig på en mys-behandling genom Upplevelser.com som jag fick för 2 år sen av min familj, jag ska knåpa ihop ett sammarbete här på bloggen ( mer om det in i juni, jag känner att träningen börjar kännas kul igen och det blir under den här månaden som jag och min syster bara måste lösa våra semester-planer för slutet av augusti!
För apropå semester. Vi hade noll idéer för semester överhuvudtaget och vi har letat högt och lågt efter någoting roligt att göra. Tro på fan att vi nu sitter på 2 olika semestrar som vi båda två vill göra Så.Jäkla.Mycket!
Jag tänkte att jag skulle vakna upp med en viss hint åt något håll, men alltså nej, det är svårt som tusan för jag vill göra båda.
Men jag känner mig extremt peppad på maj just nu! Jag ska förmodligen inte göra någonting nu på Valborg ( brukar ni göra något under den här helgen?) men jag är redo för en promenad ute i den vackra vädret och bara njuta av ledig dag!

29 april 2017

3 days off

allm�nt


God morgon gullvippor!
Ännu en tidig morgon som jag kvällen innan har suttit hos mina föräldrar, pratat och haft det mysigt, och så kommer min kära syster med meningen: "Du, när började du imorgon Camilla?" Alltså så börjar det bli alldeles för sent och jag är alldeles för pigg för mitt eget bästa haha
Men nu sitter jag här, relativt pigg och glad och ska jobba min jobb-helg genom bara den här lördagen! Jag jobbade faktiskt mycket förra 2-veckorsperioden ( jag lever 2 veckor i stöten med mitt schema) och då jag skulle ha haft en ledig söndag så jobbade jag för en kompis, så nu imorgon får alltså jag vara ledig! Det må kännas surt att jobba när man egentligen inte ska det, men nu känns det mer än OK.
Här har ni lite olika bilder som inte har kunnat få plats i ett eget inlägg! Mina 3 lediga dagar har varit magiskt sköna och jag på riktigt säga att det var länge sen som jag faktiskt NJÖT av ledigheten och känner mig återladdad. Mina 2 första dagar var jag i princip själv hela tiden förutom på kvällen på torsdagen, och det gjorde mig inget. Det var exakt det som jag behövde, vila upp mig från allt socialt.
Men jag är så glad för dom här dagarna. Jag har lyckats träna och känt mig nöjd med varje pass den här veckan, ätit väldigt god mat, umgåtts med familj och vänner och lyssnat på en massa bra och peppiga poddar!
 
Hoppas att ni har fått sova gott och att ni får en fantastisk lördag, vad ni än tar er för!