30 september 2016

Friday fun!

allm�nt


Hej hej mina kanelbullar!! Klockan är inte ens lunch-tid än och jag är snart klar med både tvätt, frukost, träning och duschning. Ibland är man bra produktiv! Glad fredag på er förresten. Trots att jag har varit ledig ett tag och ska jobba lite i helgen så har jag ändå den där härliga fredagskänslan som sprider sig som en löpeld.
Träningen gick förvånansvärt bra tycker jag trots ingen frukost i kroppen och jag gick och la mig igår kväll med en liiiiten hungerkänsla i magen. Det blev i alla fall ben/rumpa för hela slanten och med lätta vikter men lite fler repetitioner! Jag gillar att få träningen gjord medans jag tvättar faktiskt. Oftast så blir det en morgonpromenad eller något men idag har jag inte tid att få till träningen under dagen så det fick bli så här. Kanske inte helt optimalt att träna på tom mage, men det gick bra den här gången!
 
Jag hade en middagsdejt med en kompis och det blev dumplings till middag. Sååå gott! Jag skulle kunna äta dom där alla dagar i veckan faktiskt. Ja, minus att det är aningens för mycket vitlök i dom. Men annars är dom fantastiska! En skön tjejkväll med otroligt varierade samtalsämnen. Tjejsnack när det är som bäst haha
Jag fick till en eftermiddagspromenad innan middagen också och alltså vad är problemet med den här extrema blåsten?! Jag är tacksam till tusen att jag inte ska flyga idag, eller igår. Min dag igår var bara skön. Oftast så får jag lite panik av att hänga hemma, men det var bara skönt igår faktiskt.
 
Men nu måste jag börja fixa iordning mig för jag ska på en lunchdejt med min fina vän Hawal. Bättre fredag får man leta efter! Hoppas att ni får en härlig dag alla ni!