30 november 2016

Min lilla tomtenisse

allm�nt


Ännu en liten tomte i mitt hem! Liten var ordet. Jag tycker att det är lite mysigt att pyssla med sånt här och jag gör det nästan enbart till julen. Lite synd faktiskt, jag kanske borde ta och göra det lite mer?
Den lilla guldiga krukväxten hittade jag på Interflora och jag bara älskar den! Den skiner verkligen.
Jag kom nyss hem efter en galet stressig dag, igen. Om vi säger så här: Jag märkte inte ens att dom 4 första timmarna innan lunch gick! Så det är en något trött tjej, men lite glad ändå. Jag möttes nämligen av ett paket hemma! Gymshark-tightsen kunde komma in i brevinkastet så då slapp jag få en avi. Woho! Tightsen är något tighta och kanske i det material som jag hade tänkt mig, men när jag väl får dom på mig så sitter dom riktigt skönt och håller sig uppe. Någon cm från mage och lår och sen sitter den som en smäck! Jag sitter just nu i ett par till tights från BLACC  från Sportamore och jag ä l s k a r dom tightsen. Grymt skönt material och dom syns inte igenom i rumpan, vilket är ett MÅSTE för mig. Jag har 2 par brallor i garderoben där trosorna syns lite igenom, och jag kan bara inte använda dom. Skulle jag lyckas gå ner några kilon så kanske dom inte stretchar ut sig lika mycket, så därför får dom hänga kvar. Lite som andra tjejers "skinny jeans" haha
Ska helt klart visa upp dom någon gång!

30 november 2016

Smakexplosion

allm�nt

 

God morgon! När frukost smakar allra bäst: Färska hallon och mango + mina avokadomackor med citronpeppar på. Självklart kaffe till också! En riktigt jäkla smakexplosion så här på morgonkvisten. Jag ääääälskar färska hallon och passar alltid på att köpa hem lite askar dom veckor när det är extrapris på det. Är ni också Team Hallon? Det här känns i alla fall som en grymt bra start på dagen!
Jag ska alldeles strax ta och traska iväg till jobbet tänkte jag, och om jag kommer iväg i en vettig tid så tänkte jag ta en lite sen-väg så att jag får lite luft och röra på benen lite. Min plan igår var nämligen att jag skulle ut och gå på morgonen idag och jag la till och med fram kläder rakt nedanför sängen.. Men är det för himla skönt att sova så är det! Det är en lång dag som väntar mig så jag behövde den där extra timmen med sömn. Men med den här frullen och lite friskluft så har jag helt klart dom bästa förutsättningarna för en bra dag! Och alltså ni..Kan ni fatta att det är 1:a december imorgon? Snart har vi äntligen gått igenom årets tråkigaste månad!
 
Ha en fantastiskt dag nu där ute!

29 november 2016

Godisråtta

allm�nt


Nog för att det är becksvart och kallt ute. Men fasen vad fint det är ute nu när det ligger liiiiiite lite snö på marken! Jag gillar att bo mitt i stan, men det är bra skönt att komma ut till huset som ligger lite ute på landet. Självklart också att få träffa mina föräldrar lite också!
Jag har fixat med min lilla "julskapelse" som jag brukar göra varje år och jag är riktigt nöjd med den i år också! Bilder kommer senare för nu är det alldeles för mörkt här hemma så det går bara inte att få snyggt på bild. Men det var minst sagt kul att få pyssla lite och vara kreativ en stund efter jobbet! Perfekt nedvarning efter en stressig dag på jobbet. Jag säger bara en sak: Black Friday-paketen börjar komma till utlämningsställena nu och ni kan inte ana hur mycket paket jag har plockat idag. Roligt kan jag faktiskt tycka, men utmanande.
 
Update om kosten: Urusel. Just nu? Äter upp det sista av godiset som finns hemma. Jag har blivit urusel på allt vad nyttigheter är! Visserligen så struntar jag blankt i vad det blir för konsekvenser, men det känns inte helt bra att ständigt gå runt och vara lite sugen på något. Här krävs snart hårdhandskarna! Hur gör ni för att slå er loss från godis eller andra laster? Har ni några magiska knep? För mig fungerar det inte att ersätta det med någonting nyttigt. Är jag sugen på godis, då räcker fanimig inte ett äpple haha