31 mars 2016

Realityserier

allm�nt


Jag är pinsamt förtjust i amerikansk reality-serier. PINSAMT förtjust. Jag bara älskar Housewifes of... och så är det en stad efteråt. Mest gillar jag Housewife of Orange County och Bev Hills. Jag älskar dramat, snygga människor, ett liv som är såååå långt ifrån mitt eget och att dom får mig att känna det som att jag har ett jäkligt skönt liv. För jag vill verkligen inte ha deras liv, kanske ett snyggt hus och lite extra pengar, men det där dramat blir jag inte klok på haha
Det är som Vanderpump Rules. En helt fantastisk serie som jag aldrig skulle tvinga en pojkvän att se på för den är verkligen hemsk! Men jag älskar dom alla som är med i den serien. Jag saknar dom på tv faktiskt!
Paradise Hotel brukar jag se på och jag fullkomligt äääääälskade serien när den var nystartad för 10-15 år sen. Olinda, Camilla, Greg och alla dom. Till och med Prinsessan Sofia. I år måste jag erkänna att jag bojkottade det. För mig måste en realityserie innehålla grymt underhållande människor och ge mig lite att skratta åt, men jag tyckte att dom var riktigt dåliga förra säsongen. Men jag har high hopes på nästa gäng!
Men en serie som jag bara inte klarar av: Ex on the beach. Hur fungerar det ens att köra en till säsong? Förra gången visste dom väl inte ens om att det var deras X som skulle komma? Men då förstörs väl hela surprise-idéen för den här säsongen? Dom vet ju EXAKT vad som ska komma: Deras X. Nej ni, jag bojkottar den serien helt.
 
Kollar ni på någon realityserie? Vilken då?