31 mars 2016

Realityserier

allm�nt


Jag är pinsamt förtjust i amerikansk reality-serier. PINSAMT förtjust. Jag bara älskar Housewifes of... och så är det en stad efteråt. Mest gillar jag Housewife of Orange County och Bev Hills. Jag älskar dramat, snygga människor, ett liv som är såååå långt ifrån mitt eget och att dom får mig att känna det som att jag har ett jäkligt skönt liv. För jag vill verkligen inte ha deras liv, kanske ett snyggt hus och lite extra pengar, men det där dramat blir jag inte klok på haha
Det är som Vanderpump Rules. En helt fantastisk serie som jag aldrig skulle tvinga en pojkvän att se på för den är verkligen hemsk! Men jag älskar dom alla som är med i den serien. Jag saknar dom på tv faktiskt!
Paradise Hotel brukar jag se på och jag fullkomligt äääääälskade serien när den var nystartad för 10-15 år sen. Olinda, Camilla, Greg och alla dom. Till och med Prinsessan Sofia. I år måste jag erkänna att jag bojkottade det. För mig måste en realityserie innehålla grymt underhållande människor och ge mig lite att skratta åt, men jag tyckte att dom var riktigt dåliga förra säsongen. Men jag har high hopes på nästa gäng!
Men en serie som jag bara inte klarar av: Ex on the beach. Hur fungerar det ens att köra en till säsong? Förra gången visste dom väl inte ens om att det var deras X som skulle komma? Men då förstörs väl hela surprise-idéen för den här säsongen? Dom vet ju EXAKT vad som ska komma: Deras X. Nej ni, jag bojkottar den serien helt.
 
Kollar ni på någon realityserie? Vilken då?
 
Är det vår så är det! Dom här bästa skorna var min lifesavior i Italien och sommaren här hemma förra året. Det är väl inte bara jag som är galet förtjust i dom???
Nu är dom i alla fall på väg hemåt mot mig och jag kan knappt vänta! Jag har faktiskt varit riktigt duktig på att inte shoppa onödigt med kläder och skor sen innan jul så det kändes dags att få shoppa lite vår-nyheter igen!
 

31 mars 2016

Ms. Wood

allm�nt


Hej hemskt mycket hej! Jag har varit ute och sprungit / promenarat / funderat  en massa nu i 2 timmar och jag är fan en ny människa igen haha
Jag har en tendens att tjura ihop mig och köra mina tankar som en lp-skiva, dvs: om och om och om igen. Så för att komma ur den loopen tog jag mig ut i ett elljusspår som vi har ( sjukt jävla jobbig sådan!) och bara njöt av ett underlag som var skönt för benhinnorna och ett område som var som balsam för själen. Det låter kanske töntigt, men jag behöver lite natur every ones in a while. Och så passar jag på nu när ormarna ännu inte riktigt har tittat ut... Jag hatar att erkänna det men jag är för rädd för ormar för att ens vilja sätta min fot i skogen mellan sent april till sen höst.
Men jag märkte att jag började släppa lite på tankarna och tjurigheten när jag blev tvungen att fokusera på annat ( läs: inte snubbla över stenar och rötter, och bestämma åt vilket höll jag ska åt).
Så nu sitter jag här, nyduschad och hungrig, och känner att den här dagen ändå inte behöver bli så tokig! Jag ska nämligen jobba extra ikväll och nu när jag har fått 2 timmars friskluft så känns det genast mycket lättare att stänga in mig ett tag och tjäna lite pengar.
 
Nej nu fungerar jag inte längre. JAG ÄR SÅ HUNGRIG!