Jag har en grej för akvarium tror jag. Nu har det ändå blivit några stycken i vuxen ålder! Att vi då såg att just Barca har en gjorde ju att vi bara var tvungna att kila dit. Did and done! Förmiddagen spenderades på det här stället nere vid hamnen och sen var det bara att hitta en tunnelbana ( det har vi kommit fram till att det verkligen inte är det lättaste här), för att ta oss till en strand. Låter ganska så enkelt va? Tror inte det va... Vi skulle till något som heter Bogatell där det skulle ligga en strand. Åt vilket håll vi än gick åt så kom vi ALDRIG till en strand. Så hungriga, med sjuka skavsår/ brännsår på innansida lår ( hos mig i alla fall) så kom vi fram dit vi först hade tänkt oss. 2 timmar senare. Vi fick i alla fall en grymt god pizza på stranden och uteplatsen hade en sån där ång-fläkt som sprutade ur ånga lite titt som tätt. Sååå himla härligt!
Men sen hamnade vi äntligen på stranden där vi fick sola och bada lite. ÄNTLIGEN! Som jag har längtat att få ligga i havet igen. Ett litet minus blev när det kom ambulanser och hela sjukhus-styrkan till stranden. Vi tror att några var på G att drunkna för det var hjärt-och-lungräddning i säkert 20 min och dom for in med en liten livräddningsbåt. Vansinnig känsla var det att ligga och ha det bra när dom bara 100 m bort försöker rädda några personers liv. Jag vill tro att det gick bra i alla fall, men jag är inte helt på det hundra än.
 
Men annars så mår vi bra här. Något trötta just nu och funderar på att ta oss ut och kolla på staden lite på kvällen. Synd bara att jag är såååååå trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst om jag hade huvudet på kudden. Plus att jag vill verkligen inte gå med mina skavsår något mer. Fy fan vad jag vill skära bort halva mina ben och göra ett sånt där trendigt thigh gap just nu. Men, MOT STAN!