31 januari 2016

Pizza-nightEn mil. En skön eftermiddag med syrran! Mycket snack och mycket friskluft. För att inte låta så präktig så kan jag meddela er att det blir pizzakväll deluxe! Svinlänge som jag åt pizza och jag är verkligen hur sugen som helst. 
Bara jag som på riktig tycker att det är kul med snapchat nu när man kan göra alla olika saker och gubbar med sig själv?? Nog för att jag kan göra mig ful annars,men det här är ju genialiskt!

Nej nu måste jag kila ner och hämta pizza medan min housewife (aka syrran) diskar och dukar. Hämta mat är karl-göra!

31 januari 2016

Sunday brunch

allm�nt


Hej sköna söndag! Jag älskar söndagar ända fram till runt 18.00. Då sätter ångesten in inför en ny arbetsvecka. Men jag försöker att träna bort den känslan varje gång den kommer för jag har absolut ingenting att ha ångest över haha
Jag vaknade i morse med en sjukt kurrande mage så det fick bli lite av allt möjligt som fanns i kylen. Melon är en av mina bästa grejer och kan på riktigt stå och sukta efter dom på vintern trots att dom små bark just nu. Men den här cantaloupmelonen smakade himmelskt gott! En skön start på den här dagen helt klart.
Jag ska förbereda mig lite för en ny vecka och fixa här hemma lite. Tvätta lite jobbkläder, diska undan efter 3 hela dagar med ledighet (= ser riktigt grisigt ut i köket) och allmänt fixa. Jag gillar att gå in i en ny vecka och känna att jag inte behöver ha några "måsten" direkt efter jobbet.
 
Hoppas att allt är bra med er? Bakis-söndag med ångest? Eller hade ni en skön kväll igår ni med?

30 januari 2016

Saturday night

allm�nt

 
Tänkte bara kika in och önska er en härlig lördagkväll! Jag själv har typ rört mig från soffan till golvet ( jag fick för mig att rita, och golvet kändes som en bra plats haha) och så har jag lagat lite lasagne. Jag har också lyckats kolla på 2 filmer som gick på tv och sjungit högt för mig själv! Jag måste erkänna att det har varit en sjuuuuukt tråkig dag, men exakt en sån här dag som jag satt och önskade att jag kunde få. Jag har känt mig bättre både igår kväll och idag så jag ska få hänga lite hos en vän. Inget party direkt, men det vågar jag verkligen inte utsätta min kropp för just nu!
Nej nu måste jag byta om och fixa mig lite. Ha en underbar kväll alla ni!