29 februari 2016

SOC levererar

Shopping2016

226413101106 SOC W GAIT THS Detail02
226413101106 SOC W GAIT THS Detail01
Sjukt snygga tights! Ännu en gång så levererar SOC. Billiga, snygga och dom brukar sitta som en smäck. Jag har 2 favoriter från just det här märket och om det inte vore för att jag har liiiite shopping-förbud ett tag så skulle jag smälla till på dom här på en gång! Grymt snygga detaljer har dom verkligen.
 
Om ni är sugna på dom så finns dom HÄR  
 

29 februari 2016

Black and white

allm�nt


God morgon på er och glad måndag!
Självklart är jag taggad på en ny ( och friskare ) vecka och egentligen är det enda som hjälper mig tanken på att det är mars imorgon! Fattar ni att vi nu har gjort den värsta tiden på året?? Jan-feb brukar alltid vara tunga tycker jag och den här gången var ingen avvikelse direkt. Svintungt har det varit! Men efter idag så promenerar vi in i mars och då är det officiellt vår hos mig. Så skönt!
 
Men först tar vi tag i den här nya veckan med tjuren vid hornen och hoppas att den här dagen går fort! Jag är, som många andra, inte så förtjust i just måndagar så jag längtar tills ikväll när syrran och jag bänkar framför När och Fjärran!
Men nu måste jag verkligen äta lite frulle så ha det så himla bra där ute!

28 februari 2016

Underbar helg

allm�nt


Vilken skön helg! Mycket familje-häng, mycket mat, lite rese-inspo inför sommaren, tid mer vänner, mycket tid utomhus i solen och så har jag fyllt på min energi-depå lite tror jag! Jag är ( kanske inte laddad) men lite peppad på att få komma igång och jobba igen och jag tänker hålla alla tummar och tår för att ingen sjukdom kommer i vägen på ett tag. Nu tänker jag vara klar med sånt skit och jag tänker vara en bra medarbetare. Det där med dåligt samvete är någonting som jag lider av lite då och då. Det är nästan sjukligt hur pass lätt jag får dåligt samvete! Jag menar, migrän är ju inte en kul grej direkt. Men i min hjärna så är sjuk-dagar lika med feber och sånt. Inte ont i huvudet. Så samtidigt som jag vet att jag ändå inte skulle ha kunnat göra mitt jobb så sitter ändå det där lilla monstret på ena axeln och viskar "smitare" ömt i mitt ena öra. Så jag ber till gudarna att det var en engångsföreteelse och hoppas att våren kommer och tar mig med storm!
 
Nu: Mina 100 crunches ska göras innan jag stupar. Har fuskat någon kväll nu men nu ska det Crunch:as!