Gott nytt år på er! Jag är en sucker för tomtebloss så självkart firar jag in det nya året med dom här små rackarna. Raketer i all ära men tomtebloss skadar ingen och dom är minst lika fina!
Men 2016 då. Har jag några roligare hightlights från det här året?
Jag var inte överförtjust i 2016 ska jag väl erkänna, men det fanns några små saker som jag kommer ihåg att jag gillade. Så här har ni en liten Nyårslista från mig:
1) Jag och min syster åkte till Stockholm och lekte turister. Vi gjorde slottet, åkte Djurgårdsfärjan, gick på ABBA-museet men framför allt så mötte vi upp en gemensam vän ( nästan som en extra syster) och åt tapas i hennes lägenhet. Jag var lite i o-lag den kvällen, men jag vet att jag gillade den dagen.
2) Också en Stockholms-tur: Colorrun vid Tantolunden! Vi var ett gäng tjejer, en massa färg, få springa lite och så lite dags-fest på det. Kan ju inte bli bättre!
3) Årets 1:a sallads-lunch på bryggan vid mitt himmelrike Hillingen. Det här var dagen efter att jag (igen) var i Stockholm på Fitnessmässan ( också som en rolig grej det här året!) och vi fick solsken, bada fötterna och andas vatten-luft.
4) Sommarsemestern. Trots lite tråkiga nyheter för min systers skull så njöt jag verkligen av semestern. Barcelona - Menorca - London körde vi och fastän det var läskigt och lite jobbigt ibland så ser jag tillbaka på den semestern med ett stort leende och en massa "jag-klarar-allt"-känsla i kroppen.
5) Rom-resan med min familj i september. Trots orolig känsla i magen så njöt vi så gott det gick! Jag känner att så fort det får landa lite så kommer jag se tillbaka på resan med en bra känsla där också. Jag älskar Rom och jag vill alltid tillbaka!
6) Alla bio-filmer som har släppts under hösten! Finns det något mer magiskt än att sitta i en biosalong och få hamna i en annan värld?
7) Jag har lärt mig mycket om mig själv och vad jag vill ha ut av livet. Vissa saker har gått väldigt på tok det här året, men jag tänker se på det med en lärdom. Ingen är perfekt, men man kan göra bättre val när man hamnar i situationer som man inte kan rå för!
8))Jag har mediterat en hel del i år och fokuserat på mig själv. Träningen kanske har hamnat strax under vad jag är nöjd med, men jag har aktivt valt att lägga fokuset på att bygga upp mig själv igen snarare än att tvinga min kropp till att göra något den inte orkar med för stunden.
 
Jag tänker lägga 2016 bakom mig och komma ihåg dom här stunderna istället för att se på dom tråkigheter som har hänt. 2017 är mer än välkommen så nu skålar vi in den med lite bubbel tycker jag! Gott nytt år på er!