Okej nu pratar vi roliga saker idag tycker jag. Har ni hört talas om Bloggbevakning? Kanske typ den moderna tidens roligast blogg, om bloggar! Camilla ( ja jag är partisk) är en tjej som skriver den här bloggen och hon använder ett sånt där sätt att skriva på som jag älskar! Mycket humor, hon har distans till allt och framförallt så är det inget bitchtalk och skvaller som många andra skvallerbloggar. Att hon råkar skriva med en stoooooor portion ironi gör att jag är helt fast. Många av dagens bloggar är så tråkiga tycker jag och det är sammarbeten hit och sammarbeten dit. Många tycker jag inte ens förtjänar titeln "storbloggare" längre. Dom kanske har läsarna, men dom har då fan heller materialet längre.
Jag tipsar nästan aldrig om sånt här men den här gången så bara måste ni ge det en chans!
 
HÄR har ni hennes blogg. Read and enjoy mina vänner!

30 april 2016

Morgonkondition

allm�nt


God morgon och Glad Valborg på er! Framför allt så får vi väl inte glömma att säga Grattis till Kungen heller.
I min yngre dagar så hade det här varit en dag att fira och paniken hade varit vid det här laget när det inte fanns några som helst planer. Det skulle vara grymt kul att få träffa mina vänner, dricka lite vin, äta en massa mat och bara umgås. Men eftersom att vi alla jobbar och är vuxna så får jag helt enkelt skicka en liten Jag-tänker-på-er-hälsning istället!
Jag har precis kommit hem ( okej, efter att jag landade pladask på golvet i hallen som en liten blöt och trött fläck), ätit lite frukost och ska bara få kaffet att bli drickvänligt. För vet ni vad? Jag vaknade redan vid 7 och var pigg som en lärka! Att jag sen kände mig som en stor fet stenbumling på bandet pratar vi tyst om haha
Jag är så sjukt imponerad över alla ni där ute som kan träna på tom mage. Löpning går väl bra, men jag var SÅ svag när jag försökte mig på att göra vanliga styrketräning efteråt. Så jag fick nöja mig med 30 min effektiv löpning, lite lite pulshöjande träning och så avslutning med 5 min ( det är allt min hjärna orkar med) av tråkig crosstrainer. Jag är kanske ingen bättre löpare och det kan vara mördande tråkigt ibland. Men crosstrainer, det måste väl ändå vara den absolut tråkigaste konditionsmaskinen som finns?? Effektivt ja, men jag tröttnar redan efter 3-4 min. Så hatten av till er som står ut med den haha
 
För er som hatar att springa på bandet: Dela upp minuten i 30 sek snabb löpning ( gärna över nivå 10) och 30 sek vila. Effektivt som tusan och man hinner knappt tröttna, utan för den delen inte bli trött. Jag lovar er skakiga ben efteråt!
 
Nu: Dusch. Jag är äcklig haha

29 april 2016

Tacos dinner


Hemma efter en låååång men ganska så trevlig dag på jobbet. Syrran kom nyss och det blir tacos,Inför Mello och bara ta det allmänt lugnt i kväll! Det är femhundra grader hemma hos mig och det vankas sommarkläder här. Gudars vad jag glömmer bort grejen med solsken i min lägenhet!