30 september 2015

Ögoninflammation


Shit shit shit shit shit. Jag vill säga sju miljoner fler svordomar men det känns lite okänsligt så här på internet.
Men.... Jag har fått ögoninflammation! I början på dagen så rann det bara en massa tårar men allt eftersom dagen har gått... Hua mig! Det har varit så rött, irriterat, varar som tusan, tårarna sitter kvar, ljuskänslighet och det gör ont i hela ögongloben. Tack för den säger jag bara! Jag har aldrig, som jag vet om i alla fall, haft ögoninflammation så jag har inte riktigt något att jämföra med.
Hade jag suttit på ett kontor och jobbat så hade det väl varit en sak. Men att sitta i kassan och vara TREVLIG när man ser ut som skräp, nej det är ingenting jag tycker om. Enligt 1177 ( dom sa att det förmodligen är inflammation jag har, så har inte gått och hittat på det..) så ska man bara vänta ut skiten. Ta någon liten kräm och tvätta händerna ofta. Göra allt i sin makt för att inte föra vidare det till andra ögat, eller andra personer. Lätt för dom att säga!
Så nej. Det känns ganska så ruttet just nu men jag är sååååååååå tacksam över att jag är ledig nu i 2 dagar. Ska riktigt kurera mig nu och bära solglasögon 24/ 7.