30 september 2015

Ögoninflammation


Shit shit shit shit shit. Jag vill säga sju miljoner fler svordomar men det känns lite okänsligt så här på internet.
Men.... Jag har fått ögoninflammation! I början på dagen så rann det bara en massa tårar men allt eftersom dagen har gått... Hua mig! Det har varit så rött, irriterat, varar som tusan, tårarna sitter kvar, ljuskänslighet och det gör ont i hela ögongloben. Tack för den säger jag bara! Jag har aldrig, som jag vet om i alla fall, haft ögoninflammation så jag har inte riktigt något att jämföra med.
Hade jag suttit på ett kontor och jobbat så hade det väl varit en sak. Men att sitta i kassan och vara TREVLIG när man ser ut som skräp, nej det är ingenting jag tycker om. Enligt 1177 ( dom sa att det förmodligen är inflammation jag har, så har inte gått och hittat på det..) så ska man bara vänta ut skiten. Ta någon liten kräm och tvätta händerna ofta. Göra allt i sin makt för att inte föra vidare det till andra ögat, eller andra personer. Lätt för dom att säga!
Så nej. Det känns ganska så ruttet just nu men jag är sååååååååå tacksam över att jag är ledig nu i 2 dagar. Ska riktigt kurera mig nu och bära solglasögon 24/ 7.

Eller det är väl klart att dom är gjorda av någon. Men det är inget märke direkt!
Ett budget-fynd inne på Primark i Barcelona. 13 Euro. Hur sjukt är inte det priset för ett par snygga träningsskor?? Helt klart resans bästa fynd om ni vill höra vad jag tycker. Tog till och med dom hem i handbagaget utifall att den incheckade väskan skulle försvinna haha
Det är inte direkt några skor jag tänker springa i ( misstänker att för det där priset så får man ingen bra stötdämpning!) men dom kommer helt klart hänga med mig i hös/ vinter och pigga upp min annars rätt så svart/ grå stil!
 
Allt i sport-väg behöver inte vara dyrt! När jag känner mig frisk nog i kroppen så ska dom här hänga med mig och svettas.

30 september 2015

Be a better version of you


40 min yoga gjorde susen igår. Efter yoga-lektionen som jag hade i söndags så fick jag lite nytändning till det här och kom framför allt ihåg lite mer av hur man gör solhälsningen och alla miljoner Krigare som finns att göra. Jag hade en dans-kurs i årskurs 1 eller 2 i gymnasiet och då hade vi en yoga-del i den kursen. Jag skulle kunna gå så långt som att säga att det typ var det skönaste jag har gjort i hela mitt liv! Avsluta måndagen med 2 timmar dans/ yoga. Jag fick mycket "gratis" motion när jag var yngre ( shit vad gammal jag lät nu haha) genom ridningen 1 gång / v, 2 st gymnastiklektioner, 1-2 timmar dans, jag gick till skolan och hem varje dag i alla väder och så hade jag en häst varannan helg som jag tog hand om så det var bara att cykla dit och rida. Jag kände mig inte som en aktiv tjej som tyckte om att röra på mig, men nu i efterhand så klappar jag helt klart min ena axel och berömmer mig! Det är kanske därför som jag inte tränade på 3 år och gick upp typ 40 kilo haha
För några år sen så pratade jag med en kille som jag gillade och vi förstökte få varandra att börja springa lite. Gick väl så där kan jag väl säga! När motivationen inte finns till att träna, då finns det få saker som kan få en att göra en sån tråkig sak som att springa. Men hade jag vetat DÅ att jag IDAG skulle ( jag tänker inte säga Älskar) gilla att springa och göra det någon gång i veckan utöver min andra träning, ja då hade jag nog slagit mig över ansiktet och önskat en Reality Check nu på en gång.
Det är tur att vi alla utvecklas åt något håll. Jag är stolt över mig själv att jag utvecklades åt träningen och tog tag i mitt Jag. Yogan igår är inte direkt träning på det viset, men jag kunde gå och lägga mig med en mindre aktiv hjärna ( som gick på högvarv efter jobbet) och det är det jag vill kunna komma underfund med : Nyckeln till att kunna stänga av när jag vill göra det.
 
Mycket flum-snack kanske men så blir det ibland! Nu: Ta mig ut i det fina vädret. Kanske får igång dö-köttet lite och springer lite, nu när vi ändå är inne på ämnet!