31 oktober 2015

Happy Halloween

 
Typ jag och alla andra snapchat:are! ( camilla.norman heter jag där ) Nej men det här är det närmaste Halloween-firande som jag kommer i år. Jag tycker verkligen inte att det är någonting värt att fira?
Så jag tänker ta tacos-kväll med allt vad det innebär istället! Den dagen som jag får äta mina tacos-chips igen.. då kommer ni få se mig gråta! Jag, och alla andra svenskar, ääääkskar tacos och kan väl äta det typ 5 dagar i veckan, Minst! Lite roligare dock med sällskap, känns inte riktigt lika ensamt?
 
Ska ni fira något ikväll då? Ni kanske går all in och klär ut er också?
 

31 oktober 2015

Just Smile


TBT till en dag då jag var snyggare.
Nog för att jag känner mig liiiite piggare nu, men det känns verkligen som en placering i kassan och sen aldrig mer röra på mig, är en lösning på mitt problem idag. HELT SLUT.
Men annars: God morgon på er! Kul med tips på sånt där marmor-tapet-grej! Små saker i världen gör mig glad, när andra vill hjälpa till blir jag glad i hela kroppen.
Nej ni. Jag är så gott som sänkt just nu. Ska ta och hinka i mig kaffe nu så att jag överlever dagen!
God morgon på er och njut av helgen nu!

30 oktober 2015

On my own


I tisdags så bara satt jag på jobbet och tänkte : fy faaaaan vad skönt att få sitta ensam hemma och inte prata med någon!
Did and done. 3 dagar har gått och jag har större delen av dagarna suttit hemma och pysslat med mitt eget. Vad gör du när du är ensam? Kanske någon tänker. Jag har noll susning! Men idag har jag verkligen bara njutit av att vara själv och få lite saker gjort. Städat, rensat upp lite i min walk-in- closet, ätit, lyssnat på musik, löst sudoku, kollat lite på tv....ja, jag har fått dagen att gå helt klart! Känns grymt skönt att få såna här dagar, och det blir desto roligare att sen umgås med människor igen. Syrran och jag ska käka middag tillsammans och jag börjar känna mig som människa igen så det ska bli mysigt!
 
Ha en underbar kväll nu kära ni! Ta hand om er!