30 november 2015

Better mind, better bodies

 
Jag som vill och HAR tränat bra, börjar bli liiiite trött på känna mig låg. Jag gör typ allting rätt känner jag. Äter bra lagad mat, äter lagom med frukt/ grönsaker, äter mina vitaminer, tränar hyffsat bra ( kan bli bättre, men det är inte dåligt än), jag äter inte godis och chips och jag sover som jag ska. Så varför är jag låg?? Jag skulle vilja skylla på vädret, men jag vet att det är möjligt att må bättre än vad jag gör nu. Som jag nämnde lite fint så har jag haft en krånglig mage och det gör verkligen Allt i hur man orkar saker. Men jag kör igång med ett nytt tänk runt kosten just nu och det ska bli spännande att se om det kan ge något resultat till slut. Jag vill så hemskt gärna komma in i rutiner igen med bra träning och bättre kost, men gudars vad det har vari svårt när kroppen inte sammarbetar med mig. Jag har varit mer sjuk dom här 4-5 månaderna än vad jag har varit på 2 år! Kanske är det så enkelt att kroppen behöver bättre bränsle och energi.
 
Min tanke i kväll var att gå till gymmet, slänga på en podd i lurarna och bara promenera ett tag.
Min mobils tanke var att lägga av. Precis när jag slängde på mig byxorna. Vad gör man då?
Jo ett litet, men effektivt, pass här hemma! Vi pratar om 20-25 min mag-träning med inte för ansträngade så att min kropp fortfarande får bygga upp sig igen. Men mentalt kändes det bättre än att bara sitta i soffan!
Men skit mobil som bara lägger av. Sony får fan fixa till den där buggen snart...
 
 
 

30 november 2015

Mysteriet på Greveholm

 
Ni måste väl hålla med mig om att Mysteriet på Greveholm är kanske tidernas bästa julkalender? Det här kommer låta töntigt kanske men: visst var julkalendrarna MYCKET bättre förut?
Så jag tänker se på 1 avsnitt varje dag fram till Jul nu. Jag köpte boxen för några år sen och det känns som en skön rutin fram till jul nu!
Har ni någon annan julkalender som ni bara älskade? Jag var ett stort fan av Pelle Svanslös och Trolltider.

30 november 2015

Logical


Det här med att tänka klart när man sover är ju inte helt lätt alla gånger. Jag vaknade och tänkte " shit jag har försovit mig!! VARFÖR RINGDE INTE KLOCKAN???". Var väldigt nära på att ringa till jobbet och förvarna dom om att jag bara måste slänga i mig frulle så kommer jag vilken sekund som helst. Ser att kl är inställd på 8 och fattar inte varför. Efter ett bra jäkla tag så måste jag kolla vilken dag det är och inser att jag är ledig idag. Vi pratar om typ 2-3 min här med total sinnesförvirrig! Thank God att jag inte ringde och pratade med gäll röst till jobbet haha
 
Men det är en ledig dag för mig och det är så skönt för jag har NOLL saker att göra idag. Jag känner mig lite hängig så det kunde inte komma mer lägligt med en day off!