31 maj 2015

VACATION!

Vardag 2015


SEMEEEEEEEESTER!!!!

Nä, jag tror inte ni fattar hur välbehövligt det här faktiskt är. Jag har väl en liiiten önskan om att få svisha mig tillbaka 1 år i tiden för då var syrran och jag på vår lilla Grekland-båtluffning och jag tror att vi åkte dit idag nämligen. Typ en av mina bästa resor helt klart!
Men det här gången så tänker jag bara ta hand om mig själv. Strosa runt, njuta av livet, fixa i hemmet, sova, träna.. you name it.
Så jag tänker börja med en fet drink, lite chips och så sista delen av The Hobbit. Härligt som bara fan!

31 maj 2015

Nike Corall

Inspo 2015

 
Jag såg en kund som hade dom här på sig igår och jag kunde bara inte slita min blick från dom! Mina älskade vita Nike Thea som jag köpte är på G att gås in, så jag ska träna in dom tänkte jag. Igår höll dom på att ta död på mina stackars fötter haha
 
Om ni är sugna på dom här så finns dom HÄR
 
 

31 maj 2015

Pain

Vardag 2015


God morgon mina vänner!
Blääää.... Jag är rädd för att jag måste fortsätta i hela mitt liv med min akupunktur. Dom här senaste dagarna har det bara blivit värre från och till. Det är väl inte meningen att det ska pilla och göra ont från armbågs-knölen ner till fingrarna? Inte känns det direkt bättre nu heller. Så där! Nu har jag klagat klart. Bara för att jag inte skriver om någonting så betyder det inte att det inte händer. Kom ihåg, alla ni som läser bloggar.
 
Men nu är det bara idag kvar. SEN HAR JAG SEMESTER !!!! Det är inte det att  jag har "jobbat ut mig" den här veckan, men semester är ju aldrig tokigt precis. Jag fick en sån där känsla av att jag skulle vilja gå på spa eller något. Ta hand om min kropp på mer sätt än träning. Återhämtning! Perfekt också eftersom att det ska regna typ hela min vecka haha
 
Ha en hääääärlig söndag kära ni. Ta hand om er!