31 mars 2015

Favorit i repris


Snacka om att jag önskar mig bort till min lunch just nu. En rejäl favorit i repris! 
Min currykyckling var inte ens i närheten så där fin och god...
Alltså ibland så får jag såna där kickar av glädje bara så där. Fick en sån på väg till jobbet tidigare idag. Jag kände mig bara så jävla snygg! Den känslan vill jag åt mer kan jag väl säga! Bra musik i lurarna,solen sken och mina nya drdenim sitter som en smäck. Älskade Drdenim... Alla tjejer borde ha ett par av don jeansen!


Okej vänner!
Bästa intervalls-upplägget på länge:
Spring det fortaste du orkar i 1 min. Vila 30 sek. Kör så i 30 min!
Jag lovar svimningskänslor haha
Jag orkade liksom inte FÖRSÖKA le på bilden och fick lov att sätta mig och dricka lite efteråt. Men satan i gatan vad det känns bra nu!
 
Jag har lite brådis just nu. Ska laga mat och fixa mig för sen gäller det att hoppa iväg till jobbet och vara lite trevlig. Många förstår inte vilken kraftansträngning det är att sitta i kassan och vara trevlig mot VARJE kund i 9 timmar. Att småprata och bjuda på sig själv i så många timmar är fasen jobbigt haha
 
 
 

Okej! Nu är det alldeles för länge sen som jag tränade. Kaaaan vara därför som jag känner mig som en klubbad kossa just nu?
Nej men jag har inte tränat sen i torsdags och det är inte ofta som det händer om jag inte är sjuk eller så. Men jobb och ledig helg har gjort sitt till kan jag säga.
Så idag ska jag sticka iväg och springa mitt allra bästa. Det är dags att försöka få ner vikten aningens lite till, eller snarare tajta till kanske jag ska säga. Vikten är som den är, men just nu känner jag mig inte direkt fit for fight när det gäller stranden och bada om några månader haha
 
Förresten! Det är officiellt vår-månad nu! 1:april! Förra året så badade jag för första gången i april. Så vem vet? Kanske det kommer en re-match?