30 juni 2015

Dreamin away

Vardag 2015


Lite så här ser mitt liv ut nu för tiden:
* Sova
* Äta
* Jobba
* Handla mat
* Träna
* Läsa Harry Potter
Jag har redan gjort allting idag och ska nu avsluta med lite HP och naturgodis som jag har varit dödligt sugen på i flera timmar. Men annars är mitt liv inte så överdrivet spännande just nu. Kanske är därför som jag sitter och väntar på att det ska komma en uggla farandes med ett brev från Hogwarts som det står att JAG är trollkarl. Det skulle väl vara någonting va??

1 timmes axlar- check! Jag kommer nog förmodligen aldrig att bli en sån där som älskar axel-pump och vill att ådrorna ska synas där. Dels kommer det aldrig att hända för jag får sån mjölksyra redan efter första övningen, men också för att jag inte tycker att det är särskilt snyggt på just MIG. Men vi tjejer fokuserar väldigt mycket på ben/ rumpa och kondition och glömmer nog bort litegrann att köra överkropp lite då och då. Så det är egentligen för att inte bli ojämnt stark i kroppen som jag slänger in ett axel-pass då och då!
Jag har sån extrem träningsvärk i hela ryggen sen i söndags så det känns just nu kan jag väl säga.
Jag har också fått en träningsdejt med en vän nu på måndag så det ska bli himla kul tycker jag! Det är liiiite utanför min Comfort-zone att träna med någon annan, men det ska nog gå fint. Jag har insett lite att jag är en ensamvarg på gymmet och inte direkt är någon pass-brud som går på anordnade pass. Visst, det kan vara kul någon gång ibland, men det är oftast inte min grej. Det känns väldigt skönt ändå att ha kommit så pass långt att jag kan hitta på egna övningar att göra och pusha mig själv! Men att köra ett gym-pass med en vän lite då och då är aldrig fel. Nya sätt att se på saker är alltid bra!
 
Så nu ska jag ta mina trötta axlar och ta mig iväg till jobbet. Det känns helt övermäktigt måste jag väl säga, men det blir nog bra bara jag kommer iväg! Ha det så fint
 
 

30 juni 2015

Want my vacay

Vardag 2015


Det känns som att det är dags för semester snart. Eller ja, det är 4 långa veckor kvar , men jag tar mer än gärna det NU! Det ska bli så himla roligt ( och lite myror i magen har jag allt1) att komma iväg i 3 långa veckor. Men jag vet att kommer gå bra. Syrran och jag är ett bra res-team!
 
Jag fortsätter med vardagen ett tag till och får helt enkelt inse att tiden inte kommer gå fortare bara för att jag vill det. Så träning, bra mat, jobb och vänner för stå för dom här veckorna än så länge!
Jag håller på och försöker peppa mig själv till träning på gymmet och typ vilken sekund som helst kanske jag har övertalat mig själv. Hur gör ni när det dalar i tränings-bubblan? Hur gör ni för att komma tillbaka igen efter en mindre svacka?