31 juli 2015

A domani tutti!

Italien


Sista dagen i Tropea är snart gjord!
Det har varit ännu varmare idag och vi har nog spunnit som små katter i solen. Fast man orkar faktiskt inte så mycket märker jag! Typ 1,5 timme på förmiddagen, lite lunch och vila, för att sen sola fram till 4 halv 5. Sammanlagt så blir det typ 3-4 timmar och det är mer än båda våra varma pensinärskroppar orkar med!
Ni ser trappan på bilden. Den är bara början på vår varma färd hemåt. Trappor som fixar flåset, för att sen gå uppåt lika mycket och lite brantare i 5-10 min. Mina vader har en härlig träningsvärk och pulsen får jobba! Härligt då min sista vecka kommer bli bra med träningen. Här fnyste jag på en gång när jag insåg att det kommer bli noll träning i den här värmen med dom här backarna. Andra kanske gör det, men jag dör bara av tanken haha
 
Men imorgon bär det av mot högre höjder igen! Jag kommer inte hinna säga vart vi ska åka imorgon bitti så ni får helt enkelt vänta tills imorgon kväll. Det är i alla fall ett ställe som jag har haft på min Bucketlist så det känns himla kul att det snart blir av!
Så vi lämnar strandlivet och kullarna mot 6 timmar tåg-färd uppåt.
 
A domani tutti!