31 januari 2015

Lunchi'n


Skön start på helgen helt klart! Lite shopping, en massa mat och så en liten promenad i det blöta. 
Ska fixa lite hemma nu och känna mig lite duktig och sen göra en helrenovering of self. Dvs: ansiktsmask,dusch,raka benen ( all the single ladies säg hej) och allt fixa mig.

Men först: tråkiga saker som städa och plantera om en helvetets-blomma som jag råkade slänga ner i golvet för ett tag sen! Fan vad med vuxenpoäng!

31 januari 2015

I got sunshine

Vardag2014

 
God morgon! Jag bjuder på sommar idag. Det snöar något fruktansvärt mycket just nu så jag tänker på varmare tider och att dom faktiskt, tro det eller ej, kommer någon dag! Jag är såååå trött på att ta mig ut på en promenad och halka sönder mina höfter haha
Färskpressad juice förresten, HUR gott är inte det?! Om jag inte vore för lat så hade jag gjort det varje dag. Men kaffe, juice och mitt sista bit bröd.
Jag har lite saker att fixa och dona med i lägenheten och så vill jag ta mig ut på stan lite. Så ska bara äta lite och sen är jag ready to start !
 

30 januari 2015

Fredagspizza


Är det helg så är det! Siter just nu med jordens jävla kurrande mage och huvudvärk ( hej blodsockerfall,du är så välkommen så)och väntar på pizza. Alltså finns det någonting godare än det!? Svensk pizza är det godaste som finns haha
Jag har laddat upp för helkväll i soffan och det vankas film och härligheter. Hittade en julmust också så gissa vem som bara vill hem NuNuNu!!

Hippas att ni får en grymt skön kväll där hemma,vart ni än är!