31 december 2015

Gott nytt år allesammans!


GOTT NYTT ÅR!!!!

Hoppas att ni alla får en grymt härlig kväll! I soffan, i Sälen eller vart ni nu råkar vara!


Gott nytt år på er!! Jag körde sista träningen för i år nu på morgonen. Jag har sämsta möjliga disciplin när det gäller att gå upp tidigare än vad jag verkligen måste. Vet jag att jag kan snooza i 2 timmar till så gör jag det mer än gärna! Men idag då? Jo jag packade väskan redan i går kväll, la fram alla kläder så det var bara att hoppa i dom, borstade tänderna och slängde i mig den HÄR och pallrade mitt arsle iväg och tränade.
* 2 km löpning
* 20 min axlar ( bara superset ( 2 övningar i rad)( får man göra så här många paranteser i en)) och det brände fint!
* 20 min mage. Likadant här: Ingen vila mellan seten.
När jag har så här lite tid på mig att träna så kör jag gärna med något sånt här upplägg. Kroppen hinner inte återhämta sig utan har pulsen uppe ganska så bra plus att hjärnan inte hinner tröttna! Men jag märker verkligen hur fort det har gått att lyckas fila bort musklerna med fett istället. Det har verkligen varit en tung höst/vinter och även fast jag inte har ätit varken godis eller chips så måste jag ha rutinen på träning. Annars händer det ingenting. Jag har inte en sån kroppsform som klarar av att underhållas enbart av kosten. Jag är aldrig avundsjuk på andra människor ( vem orkar vara det i långa loppet liksom?) men är det något jag avundas andra tjejer är en grym ämnesomsättning. Jag blir aldrig den där tjejen som kan gå ner 5 kilo på 1 månad bara av att sluta äta den där pizzan i veckan. Jag får kämpa röven av mig och tänka på vad jag gör och äter.
 
Men nu: Jag måste äta en stadig och rejäl frukost för jag ska iväg och jobba sista dagen på året! Känns helt sjukt bra just nu att jag har avslutat året med att knäcka min morgontrötthet med ett härligt gym-pass och snart ska få tjäna lite pengar!

30 december 2015

Relax


* Smoothie till middag
* Nya Shape Up att läsa
* Lite julgodis att ätas upp.
En väldigt hård kväll helt klart om jag får säga det själv! Det har varit en väääääldigt stressig dag på jobbet och nu är det inte mer än rätt att jag får vila ett tag innan det går och blir nyår.
Det blir lugna planer för mig i år. Förra året vid den här tiden var jag i London med min fina familj och skulle fira in nyårsslaget. Så det gör mig faktiskt ingenting att det inte blir ett stort nyårsslag! Lite mat, lite gott att dricka, bra sällskap och något att göra är precis det jag vill ha i år. Kanske är vuxet och tråkigt ? Jag skiter i vilket faktiskt. Jag orkar inte krysta fram något som jag i slutändan inte har lust med!
 
Vad ska ni hitta på imorgon? Tycker ni om att fira nyårsslaget?