31 augusti 2015

Food-failure


9 timmar senare får jag min 2:a måltid. Dagen har faktiskt gott smidigt och bra, men gudars vad hungrig jag var dom sista 2 timmarna! Jordens största sallad har jag i alla fall fått i mig nu med mycket protein så att jag håller mig mätt hela natten. Jag hatar att bli så här hungrig. Av någon anledning så känns det lite som att jag har "förlorat"? Att jag inte har lyckats få i mig tillräckligt med energi för att klara mig hela dagen ut. Någon mer än jag som känner så ?
 
Jag sitter och kollar på Victorias Secret Swim Special. Fy tusan vilka otroligt vackra kvinnor, och the locations ska vi inte ens prata om. Puerto Rico känns som en helt OK ställe att vara på!
Apropå tv. Paradise Hotel. Jag hoppas att dom här människorna är roliga! Just nu så blir jag bara SJUKT irriterad på det lilla jag har sett. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag sitta bänkad haha
 

31 augusti 2015

PUMA Tights

Inspo 2015

 
Det är ju en nystart med träning nu till hösten och vad passar då bättre än ett par sköna och snyggt sittande tights?? Dom här från PUMA ser ut att vara båda sköna och snygga tycker jag! Dom finns i en ljusa tvätt, den här och svart. Svart är ju alltid svart, men grå känns fortfarande som en färg som jag älskar haha
 
Är ni sugna på dom finns dom HÄR
 

31 augusti 2015

Breath

 

God morgon!!
Det är jobb som gäller och det blir en låååååång tror jag. Men jag är väldigt utvilad efter 3 sköna lediga dagar och nu är det inte mer än dags att sätta igång igen. Jag ska arbeta med ett nytt schema till mig själv och kolla upp hur pass ofta som jag faktiskt VILL träna. Jag tänker tänka mycket på vad jag Vill göra, och inte Bör göra. En jäääkla skillnad för mig! Som dom två senaste 20 min innan läggdags så har jag suttit framför ett ljus och bara aktivt tänkt på att inte Tänka och rulla iväg tankarna på tråkiga saker. Det är verkligen svårare än vad man kan tro! Det låter löjligt kanske, men jag är 100 % säker på att alla skulle behöva sortera sina tankar lite och få kroppen avslappnad. Jag kan låsa min andning ibland och få svårare att andas. Inte som en stressrelaterad grej, men kanske mer som en inre stress? Att då kunna ha förmågan att sätta sig skönt och bara andas rätt igen, ja, den kan nog rädda många människor.
 
Men först tar vi och startar den här veckan!