Skön förmiddag! Akupunkturen sitter där den sitter ( varken obehagligt eller skönt haha) och löpningen gick hyffsat. 30 min och benen kändes som tunga stoppklossar. 15 min stretching av rumpa, baksida lår och höftböjaren. Nackdelen med att vara överrörlig är att det är oerhört svårt att få kontakt i stretchingen. Jag kan böja tills jag går av! Det finns liksom inget stopp. Men ena stretchingen kändes kan jag säga! Kan försöka få till någon bild på vilken jag menar!
Stretchar ni någonting? Förutom dom där 2 minuterna efter träning. Väljer ni att aktivt böja och tänja på er?
 

30 april 2015

Valborg

Vardag 2015


Goooood morgon mina vänner!
Tänka sig att det är Valborg idag? Då är det officiellt VÅR snart. Vilket är = Sommar i mina ögon. Hur nice är inte det liksom??
Jag tänker starta den här dagen med en bra frulle följt av akupunktur och sen gymmet efteråt. Får se hur glad min akupunkt-kvinna blir av att jag vill gymma efteråt. Får väl helt enkelt ta det väldigt väldigt försiktigt! Typ springa eller något. Kanske inte måste lasta på med värsta triceps-övningarna( faktiskt är det dom som är värst på mig, på alla sätta och vis.).
Efter det ska jag jobba! Det finns en risk att det kommer gå undan fort som bara fan hos oss på Åkrahallen idag. Folk är ju kanske lediga idag och det är ändå lite av en högtidsdag idag, eller hur?
 
Hur är det med er då där ute? Får ni vara lediga? Blir det något slags firande ikväll?
 

29 april 2015

Durasell-kanin

Vardag 2015


Haha alltså ni ska bara veta hur ILLA jag mådde i kassan tidigare idag. Drick aldrig Celsius på hungrig mage!
Oftast så känner jag inte av koffeinet som är i just Celsius. Inte mer än att jag får en liten skjuts om jag ska träna, men inte så som jag antar att pwo fungerar.
Men idag ni... jag käkade min lite för liten matlåda på lunchen, fick mellanmål några timmar senare och magen bokstavligt talat SKRIKER på mig. Chiapudding, med ett bröd till + päron Celsius ( förövrigt min nya favorit, fy SATAN vad god den är!). Kommer ner till kassan igen och känner hur det hettar i kinderna och sticker lite. Att jag pratar lite fortare och blir liiiite hetsigare gjorde att jag fattade att någonting inte står rätt till haha
Går som på knark eller något i ungefär 1 timme innan jag smäller in i trötthets-väggen igen. Oh My God vad jag blev trött då! Om det var värt det? Njaaa... det är inte läge att sitta och må lite koffein-illa i kassan när man ska vara trevlig. Lesson, learned.
Nu blir det mat för jag är så otroligt vissen just nu. Måste ha MAT. Så jag kör en favorit i repris från igår och det ska bli så himla himla gott.
 
Dagens i-landsproblem: Jag har 2 paket att ta ut och båda ligger på varsin postenombud och ingen är där jag jobbar.