30 september 2014

Visit Sala

Vardag2014

 
Är ni i närheten av Sala någon gång nu i höst eller nästa vår/ sommar: KOM HIT! Alltså det är så vackert här med dammarna och vår park. Så kom hit !
 
Jag håller på och får i mig lite mellanmål nu innan jag sticker iväg till jobbet över kvällen. Nu är jag alldeles strax igång med min jobb-vecka som faktiskt är ganska så intensiv nu. Så jag ska peppra i mig bra och hälsosam mat så att jag får i mig min näring. Jag ska försöka att träna så gott som jag kan och jag tänker vila.
Jag gillar att det snart är oktober faktiskt. Det låter kanske konstigt? Men alltså jag gillar inte månaden i sig, eller hösten för den delen. Men då är det snart vinter... Som är mysig, men då betyder det att det snart vänder igen!
HEJ OPTIMIST!
 
Jag är himla nöjd med dagens ben-pass förresten. Tjejerna fick lida lite, men inte på långa vägar så mycket som jag brukar köra. Det som jag tycker är svårt är att det blir en "ofrivillig vila" när man är 3 stycken. Jag kör på i ett ganska så bra tempo när jag kör själv. Att då vänta på att få köra är ingenting som jag gillar. Så där kan jag nog förbättra det lite tills nästa gång! Om dom vill dvs. Dom kanske hatar mig nu haha
Men det var himla roligt att få dela med mig lite av vad jag gillar och lite tips här och där. Det svåra är att veta som "PT" om det gör Bra Ont, eller Dåligt Ont. Jag vill ju inte att dom ska göra illa sig, men det är en hårfin gräns till att det gör ont i musklerna för att man göra rätt.