31 oktober 2014

Runners high

Vardag2014Ja det var nästan att jag fick den känslan i alla fall. Den där känslan när benen bara pinnar på och man flyger fram! Men jag tänker inte vara den som är den direkt... det var rent utav jävligt jobbigt och motigt idag! Men jag kom,sprang,segrade och gick därifrån med tunga och svettiga steg!
Så fredagsfys har blivit lite av en ny tradition vill jag tycka. Ja,minus att jag jobbar varannan fredag,men annars så.
Men från fredagsfys till fredagsmys: tacos!
Jag ska försöka att pigga på mig lite ny innan jag får sällskap,för just nu så skakar hela kroppen... jag gissar på att det är mat som behövs!

Ha en superfin kväll alla ni!

Jag är otroligt förtjust i mina tights måste jag säga. Granitgråa med gröna detaljer. Oftast så fastnar jag för lila just till träningskläder. Men nu ska banne mig den trenden brytas! Mer grönt och blått till folket!
Dom sitter som en smäck och är galet sköna. En perfekt kombination helt enkelt!
 
Tvätten klar- check!
Mat- Snart check.
Någon typ av träning ska det bli också. Typ en skön PW ute eller om det blir gymmet får jag se.
Måste städa lite hemma och fixa här först. Syrran och mamma kanske kommer över hit ikväll så det får fan inte se ut så här som det gör just nu! Så först sånt, sen träning.

31 oktober 2014

Des Croissants

Vardag2014

 
Goood morgon!!
Jag är lyxhustru till mig själv idag. Choklad-croissanter! Jag hittade ett litet kitt på ICA här i veckan och blev grymt sugen på att testa. Att baka är ingenting som jag brukar göra men jag har inget som helst dåligt samvete över att jag inte bör äta sånt här. Ibland måste man fan få lyxa till det lite!
Superenkelt att göra var det också. Oftast så tänker jag bort mig när jag läser en instruktion, men sen insåg jag hur enkelt det var.
Så det här är min lyx idag som jag tänker njuta mycket av. Dessutom när jag gör en sån tråkig sak som TVÄTT. Det kan omöjligt finnas någonting tråkigare än tvätt...
 
Men nej ni, nu måste jag springa ner igen!
Trevlig fredag på er alla!