30 november 2014

Before and efter

Vardag2014

 

Heeeeeeeeelg!! Alltså Jesus vilken SEG kväll. Det var nästan kriminellt segt...
Men tur att jag har kul sällskap på jobbet i alla fall!
Så nu är det över för mig för den här gången, och nästa gång är det jul-rush så det skriker om det. Najs!
Jag är nästan alltid lite hungrig efter att ha stängt så jag tänkte försöka göra lite nyttigt nu. Mina ûbergoda grönkålschips, lite oliver och lite nötter. Svingott! Det är säkert emot alla världens regler att äta nu, men jag vägrar lägga mig hungrig och nu när jag har fått friskluft så blev jag ju pigg, som vanligt.
 
Annars så har jag väl inte så mycket att skriva om egentligen. Mer än att jag ser att mina vanliga fransar inte är så pjåkiga trots allt. Jag hoppas inte att dom krackilerar totalt sen när jag väljer att sluta med det här!
 
 

30 november 2014

Long lovely lashes

Vardag2014


Åh jag är så himla nöjd med fransarna!
Just, at the moment, är jag så otroligt körd i botten med min förkylning så jag måste erkänna att jag är jävligt glad över att åtminstone SE pigg ut. För jag känner mig överkörd och äcklig.
Att jag inte fick ett enda hostanfall ( efter en natt ENBART med hostattacker...) på 1,5 timme är rena paradiset för mig. För det först jag får höra är att om jag tänker nysa så måste jag blunda, och hosta?
Ja då får du säga till haha
Med inget prat och en massa halstabletter så gick det bättre än väntat!
 
Jag har, tydligen, 10 och 12 mm långa fransar. Min idé med det här är inte att se ut som att jag ska ut och festa hela tiden, utan jag vill känna mig lite piggare när jag inte är det och jag gillar allmänt mer täta och korta, än långa och glesa när jag väljer lösögonfransar. Så jag är supernöjd med resultatet!
Av någon anledning så kunde jag inte föra över min Före-och-efter-bild från mobilen hit, men det kommer nog. Hon som gjorde det här på mig har tydligen det som en grej, att köra För och Efter. Toppen för mig, för då slipper jag fråga om hon har lust att göra det på mig!
 
Men håll tummarna nu på att jag överlever den här dagen. Om jag inte somnar i kassan så blir jag förvånad.

30 november 2014

Glad 1: advent!

Vardag2014


Glad första advent på er!
Tänk att det redan är advent igen? Det är ju helt sinnes ju.
Jag sitter hur som helst med en kopp kaffe. That´s all I can do känner jag. Borde egentligen äta någonting mer men det känns fan inte gott med frukost idag. Halsont och svintrött= ingen bra kombo!
Men till något roligt, och anledningen till varför jag inte ligger i sängen och sover i 2 timmar till, är:
LÖSÖGONFRANSAR! Jag ska ta mig iväg till en tjej som fixar såna där "permanenta" lösögonfransar. Jag har tänkt på det ett bra tag nu och har bara inte tagit mig för det. Men jobbet har okej: at att jag få har det och nu är det ju ändå jul och nyår snart, så tänkte jag skämma bort mig lite!
Sen jäklar är det jobb hela kvällen, så att den här jobb-helgen snart kan bli över.
Vad har ni för planer, en 1:a advent som denna? Mysa med familjen?