Det här måste bara vara mitt bästa tips på att komma ner i ro. Att bara sitta ner och lyssna på havsljud och piano. Jag har sen några år tillbaka haft lite svårt att sova om nätterna. Eller snarare att SOMNA om nätterna. Men jag har hittat lite små knep till att komma ner i varv. För mitt problem är att jag är van vid att somna fort. Så när jag INTE gör det så kan jag lätt få panik Stressar upp mig och kommer igång med jordens alla tankar. Om allting verkligen! Jag får hjärtklappning och får den otroligt fula vanan att, som jag kallar det, stress-spy. Inte av någon anledning egentligen. Mest bara för att få ur mig en laddning som ligger i kroppen och är orolig. En väldigt dålig ovana och jag jobbar hårt på det. Om inte annat för att jag någon gång i framtiden kanske inte kommer vara ensam. Hur skulle det se ut om jag gick runt och gjorde så här då?

Men mitt tips på om du sover dåligt:

* Ha på någon fin musik. Inte någon R`n B eller Hip Hop som du annars lyssnar på. Ta något som du vet att du kommer ner i varv med.

* Drick te någon timme innan du somnar. Grönt te brukar vara bra.

* Låt det ta tid. För mig så fungerar inte det här bara över en natt. Jag har jobbat HÅRT på att inte hamna i min onda cykel. Jag skulle kunna gå så långt som att säga att det har tagit mig 3- nästan 4 år att komma hit.

* Lägg dig inte om du redan är stressad. Jag vet inte hur många ggr som jag har gett upp mitt i natten och bara tittat på ett avsnitt av typ The Nanny eller någon annan serie som dom visar mitt i natten. Bryt mönstret av att ligga och stressa upp dig. Gå ett varv runt kvarteret, titta på ett avsnitt, diska.. Ja du fattar. Bara du gör någonting annat än ligger och skriker åt dig själv att somna.


Det är helt otroligt!
Jag kom i säng INNAN 22.00 igår! Visst jag tog väl lite tid på mig att somna, men jag menar.. När kom jag sist i säng i tid? Det kommer jag inte ens ihåg haha
Visst jag blev lite nervös igår kväll, det ska jag inte smyga med. Men inte ens i närheten av dom där panikattackerna som jag fick för bara 2 år sen och har jobbat bort. Ja, så gott som i alla fall. Att resa är mitt intresse och jag mådde sååå dåligt när min kropp inte lydde mig. Men övning ger färdighet eller hur?
Så jag kan med ganska så stor säkerhet säga att jag har fått mina timmar sömn i natt! 7 väldigt bra och sköna timmar!
 
Egentligen tänkte jag bara titta in här och säga Hej och Hej Då för 2 veckor!
Jag kommer inte att uppdater riktigt som vanligt. Men konstigt vore väl det, jag ska ju ha semester också! Men självklart får ni hänga med på ö-luffning i Grekland tillsammans med mig och min fina syster!
 
Första stopp: Santorini! Sen till Milos under kvällen! Önska oss lycka till med båtar och flyg och allt vad det heter! Ha det såååååå underbart nu!
 
Finns det någonting tråkigare och klurigare än att packa inför en resa? Det borde finnas specialregler för personer som ska åka bort längre än 1 vecka! För 2 v = mera kläder att ha med sig...
Det här var vad jag la upp igår kväll. Jag har minskat en aning och pysslat lite. Det optimala vore ju att jag var en fryslort och satte på mig hela garderoben under flygresan haha
Men nu är jag ju inte en sån som fryser ( okej visst ja fryser, men inte när jag är nervös, då svettas jag! Om ni vill ha sån trevlig info om mig???) . Så jag får lov att stuva undan lite! Det som tar mest plats för mig är nog alla miljoners miljarders sladdar som är fan i mig överallt. Sen kommer alla hår/dusch/solskyddsfaktor- grejer. Dom är inte några stycken direkt! Tur nog så lär det gå åt en hel del under 2 veckor, så jag lär nog vara den första i världshistorien som kommer hem med lättare packning än innan haha
Skor är värst. Alltid värst! Ett par springskor, ett par flipflop och sen mina nya UNDERBARA skor som jag ska ha på flyget. Alltså jag är så nöjd med dom! Jag visar på plats sen, jag har inte tid att fixa nu.
Nu kommer inte det här bli värsta partyresan för oss två. Men OM vi väl går ut på 1 drink eller 10, så vill jag ju gärna ha i alla fall 1 topp som är lite finare. Huxflux så har jag 7 toppar med mig. För många? Jag vet inte...
Jag har blivit lite skadad efter dom senaste city weekenden som vi har kört. Då vill man ju ha med sig så lite som möjligt för att kunna ta HEM så mycket som möjligt. Jag har den tanken kvar lite. Minus att jag inte lär shoppa överhuvudtaget. Kanske någon liten pryl, men inte alls som i London!
 
Ja ni ser ju. Jag har riktiga problem att lösa ikväll. Annars så måste jag erkänna att jag känner mig ganska så klar. Städningen är fixad, disken så gott som, ska bara duscha och fixa mig själv och så soporna. VIsst ja, kylskåpet också! Finns det något äckligare än att komma hem och det är möglig mat överallt ???