Döda mig. Eller kanske inte riktigt, men det känns nästan så!
Jag har faktiskt pallrat mig iväg till gymmet efter jobbet (slutade 8 så ni kan ju tänka er hur pigg jag kände mig!),
Det gick faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv! Fick in axlarna och musklerna där på ett väldigt bra sätt!
Trodde att det skull bli en pina i arslet när jag hade gjort första setet med en låg vikt bara för att komma igång lite. Men jag blev faktiskt trött redan där! Eller det brände fint i musklerna då och jag var trött och lite hungrig.
Men jag lyckades genomföra ett 1h 20 min pass med lite stopp för biceps bara för att vila axlarna lite. Men jag är mer än belåten!
 
Så där har ni min dag lite. Jobb och veckans första träningspass! Jag gillar att starta veckan med träning för då vet jag i slutet av veckan att jag i alla fall har lyckats få in minst 2 pass när söndagen är framme. 2 gånger är inte längre bra för mig, men det är 2 mer än ingenting.
 
 
Jag vet inte om jag kommer använda den många gånger, men jag är lite smått förälskad i den ändå! Enorm, silver men ändå lite söt med små stenar på. Jag TROR att den är från Bikbok( jag är nästan säker på det) och kostade runt 80 kr. Så även om jag tröttna på den efter 1 år så är det inte fasligt mycket pengar. Men jag ser fram emot att kunna ha den nu när det kanske blir läge att inte behöva använda vantar ute hela tiden!
 
 
 
 
 
ASOS Boudoir Applique Lace Overlay Soft Triangle Mesh Bra
 
Hur söt är inte den här fina spets-bh:n??
Jag har haft en alldeles för lång period med  sport-bh även på vardagarna ( jag menar, hur sköna är det inte att ha dom?!) men jag börjar tröttna på mig själv lite. Dom är ju aldrig direkt sexiga.
Så jag tänker beställa hem den HÄR och bli så där übersnygg som jag faktiskt vill känna mig ibland jag med!