Jag kände idag på träningen att mina stackars små axlar inte pallade 1 timme med bara fokus på dom. Så jag testade att köra den här som jag såg att Ida Warg visade upp. SUPEREFFEKTIV! Det kändes på en gång i dom sneda magmusklerna och ryggen ska vi inte tala om. En mera pump-dag-i-musklerna så kommer jag nog kunna ha lite tyngre vikt, men huvudsaken är ju ändå att man får kontakt med musklerna.
Men annars så kändes det inte superkul idag om jag ska vara ärlig. Tänker inte säga ens att det var skönt när jag väl var klar! Jag fick NOLL pump i musklerna och jag dog bara efter 4 reps i varje set. Tur att jag kunde pressa mig själv till att göra mina set och mina övningar. Kunde förövrigt inte vara på det nya gymmet, lägligt nog så måsta man ju vara där när personal är på plats. Det borde jag har tänkt på haha
 
Men nu tänker jag åka hem till mina föräldrar. Det var ett tag sen jag träffade dom och jag har ingen som helst lust att sitta här och inte göra ett skit! Plus att det vankas kaffe hörde jag en fågel viska i mitt öra. Det säger jag aldrig nej till!
 
 
God morgon god morgon!
Första dagen på semestern och FY FAN vad jag har sovit bra. Jag har drömt att byggnaden jag var i brann och höll på. Jag har drömt att jag skulle springa en slags äventyrsbana och glömde både kartan och musik med hörlurarna till. Sprang som en idiot samtidigt som jag var kissnödig som en vansinnig. Jag drömde en H E T dröm om Mr Johnny Depp. Mums! Fy fan vad snygg människan är.
Så nu är det egentligen alldeles för sent för mitt eget bästa och jag ska faktiskt ta och pallra mig till gymmet tänkte jag. Tro de eller ej, men jag har tänkt att testa det nya! Kommer säkert att behöva en liten fin genomgång någon gång, men idag blir det axlar och dom kan jag hyffsat bra själv med bara vanliga vikter och hantlar.
 
Känns nästan lite pirrigt att se ett helt nytt ställe. Tänk om jag tappar bort mig ? haha
 
 
 


För att nu har jag semester!!!!!

Tänker fira det här med taco-kväll med syrran och bara ha det så jäkla skönt. Är helt slut och det känns att det ligger någonting och ruvar i kroppen. Men det skiter jag i och tänker bara på att jag nu är ledig i 3 hela långa veckor!