Jag kände idag på träningen att mina stackars små axlar inte pallade 1 timme med bara fokus på dom. Så jag testade att köra den här som jag såg att Ida Warg visade upp. SUPEREFFEKTIV! Det kändes på en gång i dom sneda magmusklerna och ryggen ska vi inte tala om. En mera pump-dag-i-musklerna så kommer jag nog kunna ha lite tyngre vikt, men huvudsaken är ju ändå att man får kontakt med musklerna.
Men annars så kändes det inte superkul idag om jag ska vara ärlig. Tänker inte säga ens att det var skönt när jag väl var klar! Jag fick NOLL pump i musklerna och jag dog bara efter 4 reps i varje set. Tur att jag kunde pressa mig själv till att göra mina set och mina övningar. Kunde förövrigt inte vara på det nya gymmet, lägligt nog så måsta man ju vara där när personal är på plats. Det borde jag har tänkt på haha
 
Men nu tänker jag åka hem till mina föräldrar. Det var ett tag sen jag träffade dom och jag har ingen som helst lust att sitta här och inte göra ett skit! Plus att det vankas kaffe hörde jag en fågel viska i mitt öra. Det säger jag aldrig nej till!