You know what?
Jag har bestämt mig för en sak.
Jag ska testa att ENBART köra kondition nu ett tag. Inga tyngre vikter. Sure, mina muskler kommer att försvinna så gott som, men jag har kommit fram till en sak: Jag måste ner i vikt och få bort onödigt fett.
Mitt mål har förut varit att gå ner 10 kilo. Men jag tänker strunta i hur många kilon jag går ner. Jag vill bara känna mig lättare och få bort det farligaste jag har: Buk-fettet.
Jag kanske inte har dom smalaste benen, eller den snyggaste ryggen. Men jag skiter i det och vill bara känna mig friskare. Det här är inget "enligt samhället så ska tjejer se smala ut"-snack. Det här är Jag, Camilla Norman, som måste känna mig finare både inombords och på utsidan. Jag orkar inte känna mig som en valross längre.
 
Jag måste bestämma mig. För jag orkar inte gå runt längre och känna att någonting saknas.
Folk tror att jag behöver ett körkort för att "känna mig helare". Men det är materiellt skit. Jag behöver älska mig själv på utsidan mer än idag.
 
 

31 juli 2014

This is me

Vardag2014

 
Jag har några saker som jag inte gillar med mig själv. Några grejer som jag måste arbeta på, dagligen.
Vi alla har väl våra små skelett i garderoben och jag tänkte dela med mig lite av mina saker. Kanske jag kan hjälpa någon med att säga att du inte är ensam.
 
* Jag är beroende av chips. Beroende som i att jag alltid är sugen, men kanske försöker att inte äta det varje eviga gång som jag vill ha det. Det är jobbigt för mig att känna att jag aldrig kan njuta av det för att jag FÅR äta det. Jag får 90 % av gångerna dåligt samvete när jag har ätit upp allt.
 
* Jag har hyffsat lätt att få vänner och jag kan nog charma folk tror jag. Speciellt på jobbet har jag märkt.
Men jag har fått problem med att jag inte litar på folk. Aldrig till 100 % och jag vet inte varför. Jag är inte så öppen som person och det blir till ett problem när det kommer till killar. Men när jag litar på någon, då har man mig för alltid.
 
* Jag har haft en period nyss när jag tycker att alla andras problem är bull shit. Jag orkade inte ställa upp för andra, då jag tyckte att allt annat var patetiskt i jämförelse med mina egna personliga problem.
En HEMSKT dålig egenskap som jag inte längre vill ha. Där kan jag erkänna att jag arbetar med det varje dag.
Alla har problem, stora som små.
 
* I perioder så får jag svårt att djupandas. Ni vet den där "yoga-andningen" med i med näsan, ut med munnen. Jag andas i princip bara med näsan och då får jag inte i mig tillräckligt med luft. = Jag blir andfådd av minsta lilla och måste stanna upp och tänka på andningen. Lite jobbigt när jag är ute och promenerar med någon och vi pratar. Då kan jag inte fokusera på att andas rätt och blir då väldigt andfådd.
 
 
 

31 juli 2014

Brunch

Vardag2014

 
Bästa brunchen ever! Jag fixade till det här igår efter min promenad på morgonen.
Bananpannkakor, skivad kyckling, kvarg med bär, 1 nektarin, kaffe och Brämhults juice. En, enligt mig, perfekt brunch och jag höll mig mätt och belåten i ett bra tag!
 
Hur brukar nu köra en brunch? Den klassiska med bacon, ägg, mackor och allt annat som brukar finnas på en klassisk " hotell-frukost" ? Jag kör alltid med någon slags frukt till för jag är SÅ dålig på att få i mig frukt annars under dagen. Grönsaker är min grej, men just frukt är jag vansinnigt dålig på att få i mig.