Jag hittade dom har snygga och sköna skinnlegginsen på New Yorker igår.
Är det en butik som är expert på lite småslampiga och trashiga kläder så är det dom haha
Jag hittade mina lite tunnare leggins där för 7- 8 år sen och jag använder dom fortfarande flitigt så jag hoppas att dom här händer med mig ett bra tag också. Dom sitter som en smäck och känns som ett andra skinn. Lite tjockare i materialet och det ser jag bara som något positivt! Då behöver jag inte känna mig så naken och exponerad om jag råkar ha en topp som är aaaaningen för kort för det jag vill täcka.
Runt 130 kr fick jag betala för dom här! Ett himla kap om ni frågar mig!
 
 
 

31 januari 2014

Number nine

Shopping 2014

 
 
Jag hittade den här snygga och sköna tröjan inne på H&M igår för typ inga pengar alls.
Den är superskön och jag ville gärna ha den i aningen större så att det bara går att gosa in sig i den och försvinna ett tag. Speciellt när jag fryser som jag gör!
Jag ser ni att jag inte skulle ha haft ett ljust linne på mig under, så nästa gång får det lov att bli svart. snyggare med ingen kant som syns tycker jag. Lesson learned!
 
 
 
 
 

31 januari 2014

Sunnies: Lindex

Shopping 2014

 
Oh yes. Jag är igång igen!
Jag hittade ett par superenkla men snygga silvriga pilotisar på Lindex igår. Runt 70-lappen eller något och så jäkla prisvärda!
Jag hade ett par för ett x antal år sen som jag älskade som bara den. Tills en bekant till mig då råkade fimpa på dom och det gick hål på dom. Så nu är  jag komplett igen med ett par nya! Toppen!